Acteur uit film Argo die zopas twee Golden Globes won uit de holebi kast.
De Canadese acteur Victor Garber, te zien in de film Argo die net 2 Golden Globes won, is zopas uit de holebi kast gekomen en liet daarbij weten dat zijn levenspartner al jaren een man is.

Garber, 64, deed zijn coming out vorige week tijdens de TV Critics Association Press Tour in Pasadena, Californié. In een interview werd hem gevraagd of hij op de hoogte is van het feit dat bij zijn Wikipedia profiel staat dat hij samen leeft met een man. Dat wist hij naar eigen zeggen niet, maar zei vervolgens dat hij daar gewoon nooit over sprak omdat volgens hem iedereen dat al wist. Ondertussen is hij al 13 jaar samen met zijn vriend Rainer Andreesen.

Victor Garber won onder meer een Satellite Award en werd zes keer genomineerd voor een Emmy Award (voor zijn rollen in Frasier, Alias en Will & Grace). Sinds 1973 acteerde Garber en speelde hij in zowel Canadese als Amerikaanse films. Zijn doorbraak op televisie was dankzij zijn rol in de serie Alias, waarin hij CIA-agent Jack Bristow speelde. Hij speelde ook rollen in films als: Titanic, Milk, the First Wives Club, Legally Blonde enz. Momenteel is hij te zien in de spionagefilm Argo die zopas 2 Golden Globes won.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 15 January, 2013 en 3428 keer gelezen.Reageer op dit bericht: