Jodie Foster komt (opnieuw) uit de holebi kast + video.
Afgelopen nacht, tijdens de uitreiking van de Golden Globes kwam actrice Jodie Foster voor de tweede keer uit de holebi kast. In 2007 sprak ze voor het eerst openlijk over haar toenmalige vriendin bij de uitreiking van de People's Choice nomination. Dus eigenlijk was het vannacht haar tweede coming out aan het grote publiek.

De carrière van de 50-jarige actrice Jodie Foster werd op de 70e editie van de Golden Globes bekroond met een Cecil B. Demille Award. Tijdens haar dankwoord sprak ze meer openlijk over haar lesbische geaardheid dan in 2007. Ze begon met een grapje waarbij ze stelde vrijgezel te zijn, waarna ze zei dat niemand een grote coming out moest verwachten want dat ze die eigenlijk jaren geleden al had gedaan.

Foster brak nog een lans voor privacy: 'Het is mij verteld dat elke beroemdheid de details van zijn of haar privéleven moet aankondigen met een reality reeks en een eigen parfum.' Door zelf al sinds haar derde te acteren heeft ze wel genoeg van zichzelf gedeeld met anderen, stelde de actrice. Ze bedankte verder ook nog nadrukkelijk filmproducente Cydney Bernard, de co-ouder van haar kinderen en jarenlang haar levenspartner. Het koppel ging vijf jaar geleden uit elkaar. De gehele speech kan je bekijken via onderstaand filmpje.

Extra: Foster is sinds 2009 samen met tv-producente Cynthia Mort. Ze heeft twee zonen, Charles geboren in 1998 en Christopher (Kit) geboren in 2001, die ze samen opvoed met Cynthia en in co ouderschap met Cydney.EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN
JODIE FOSTER KREEG ERE GLOBE AWARD + FOTO COLLAGE (Nov 2011)

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 14 January, 2013 en 2577 keer gelezen.Reageer op dit bericht: