Homo modeontwerper al 33 tattoos, draagt nog ring ex, schokt met masturbatiefilmpje + video.
De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs, 49, draagt nog altijd de ring van zijn ex-verloofd Lorenzo Martone. "Hij vroeg me ten huwelijk, maar hij maakte het uit. Hij was van gedachten veranderd. Nu zijn we beste vrienden", aldus de ontwerper in een interview.

Jacobs trouwde drie jaar geleden onofficieel met Lorenzo op oudejaarsavond, ze waren van plan om later de officiƫle papieren te tekenen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet omdat Lorenzo het uit maakte. Vandaag de dag is Marc samen met de 24-jarige Braziliaanse (porno)acteur Harry Louis. Recent werd de New York Post gefascineerd door het feit dat Jacobs ondertussen al ruim 33 tatoeages heeft, onder andere van SpongfeBob en een M&M-poppetje. Naar eigen zeggen zal de modeontwerper zich voor zijn 34ste tatoeage laten inspireren door ManBearPig uit de animatieserie South Park.

Recent kwam Jacobs nog in het nieuws met een masturbatiefilmpje. Hij maakte een provocerend filmpje om zijn nieuwste collectie zonnebrillen voor te stellen. Bekijk het filmpje onderaan. Jacobs bracht in 1986 onder eigen naam zijn eerste collectie uit, ondertussen is daar ook de jongere lijn Marc by Marc Jacobs bijgekomen.holebi info 2013

Dit bericht is gepost op 12 January, 2013 en 6105 keer gelezen.Reageer op dit bericht: