Holebi sterren winnen People's Choice Award(s) + 2 video's.Holebi sterren Ellen DeGeneres en Chris Colfer hebben beiden een People's Choice Award gewonnen. Beiden wonnen de awards tijdens de 13de editie van het festival afgelopen woensdag. Ook een holebi Tv serie met daarin 2 openlijke homo acteurs won een prijs.

De populaire presentatrice en com├ędienne Ellen DeGeneres, 54, won de award in de categorie favoriete daytime talk show host. Het is ondertussen de 13e People Choice Award die Ellen wint de eerste won ze in 2005. DeGeneres was op het festival in aanwezigheid van haar echtgenote actrice Portia de Rossi en dankte onder andere 'iedereen van mijn team', waaronder ook enkele bekende lesbiennes zoals Melissa Etheridge, Jane Lynch en Wanda Sykes.

Chris Colfer, 22, de openlijke homo acteur uit Glee, die daarin ook een homo personage speelt, won de award voor Favorite Tv comedy actor in een categorie waaronder ook openlijke homo acteurs Jesse Tyler Ferguson (Modern Family) en James Parsons (The Big Bang Theory) vielen. Colfer dankte iedereen en vooral ook zijn team. Hij kreeg de award aangereikt door Ellen DeGeneneres waarna hij zei: 'De award krijgen van deze vrouw is gewoon fantastisch'.

Verder was er ook nog een award voor de NBC komedie The New Normal de Favorite New TV Comedy honors kreeg. De show bevat openlijk homo acteurs Andrew Rannells en Justin Bartha, die in de komedie een homo koppel spelen die een kindje krijgen. Bekijk hieronder twee video's van de toespraken van Ellen DeGeneres en Chris Colfer na het in ontvangst nemen van hun award:
holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 11 January, 2013 en 2497 keer gelezen.Reageer op dit bericht: