Film over Liberace mag nergens worden vertoond wegens te gay!
Een film over het leven van de flamboyante pianomeester Liberace (1619 - 1967) mag niet op Tv en in filmzalen komen wegens 'te gay'. Geen enkele studio is bereid om de film over de homoseksuele artiest Liberace uit te brengen.

De film Behind the Candelabra van regisseur Steven Soderbergh, met in de hoofdrollen Michael Douglas en Matt Damon wordt afgewezen wegens té homo! De film zal nu enkel worden vertoond via Tv Channel HBO waar hij ook in productie was. Soderbergh zegt verbaasd te zijn dat niemand de film wil uitbrengen. "Ze zeggen dat de film té homo is. En dat na de film Brokeback Mountain!! die niet zo grappig is als mijn film. Ik ben verbaasd en ik begrijp er niets van".

Acteur Michael Douglas speelt de rol van de flamboyante pianomeester Liberace. De filmbiografie is gebaseerd op het boek Behind the Candelabra: My Life With Liberace van Scott Thorson. Thorson was langere tijd in dienst van Liberace als assistent, maar diende meer als toyboy en geliefde. Matt Damon speelt de rol van geliefde Thorson. Liberace's verschijning kan je het best vergelijken met zanger Eddy Wally. Meer info over Liberace: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 06 January, 2013 en 3065 keer gelezen.Reageer op dit bericht: