Onderzoek - Hetero mannen die seks hebben met mannen zijn minder gezond.
Uit een nieuwe Amerikaanse studie blijkt dat mannen die seks hebben met mannen maar zichzelf als heteroseksueel bestempelen meer gezondheids risico's lopen dan andere mannen.

Uit het onderzoek blijkt dat mannen die gehuwd zijn met een vrouw of een relatie hebben met een vrouw, en zichzelf b beschouwen als heteroseksueel maar toch regelmatig seks hebben met mannen zich weinig druk maken over hun seksuele gezondheid wat op termijn nefast kan zijn voor zowel de mannen zelf als hun hetero en biseksuele of homo partners.

Ruim 38 procent van de ondervraagde hetero mannen verzwijgt dat hij soms ook seks heeft met een man. 41 procent van deze mannen met biseksueel seksueel gedrag heeft het wel aan een vriend of familielid verteld. Uit het onderzoek blijkt ook dat de mannen die hun seksuele escapades met andere mannen verzwijgen vaker last hebben van depressies, spanningen en andere emotionele problemen. Tot slot blijkt ook nog dat veel hetero of biseksuele mannen onveilige seks contacten hebben.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 04 January, 2013 en 3833 keer gelezen.Reageer op dit bericht: