Kerk in Nieuw Zeeland zegt: 'Jezus was homo' (holebi).
Eerst was er de holebi bijbel, gevolgd door een holebi kerststal en om in de sfeer te blijven is er nu een kerk reclame bord dat stelt dat Jezus best wel eens homo had kunnen zijn.

De St Matthew-in-the-City, een Anglicaanse kerk uit Nieuw Zeeland heeft een reclamebord geplaatst met de woorden: "Tijd voor Jezus om uit de kast te komen". Eerder kwam de kerk al met een meer controversieel bord waarop Jozef zijn seksuele dapperheid die de maagd Maria een zwangerschapstest toonde. De boodschap van dit jaar is ook niet mis en om de woorden nog meer kracht bij te zetten zie je baby Jezus met rond zijn hoofd een regenboog heiligenkrans.

Priester Clay Nelson zegt: "Sommige mensen stellen dat hij homo was, maar het zijn vermoedens, misschien was hij homo, misschien niet, maar wat maakt het eigenlijk uit?". Feit is wel dat de collega priesters er van overtuigd zijn dat Jezus voorstander zou zijn van het homohuwelijk. Recent haalde een wetsvoorstel voor de openstelling van het huwelijk voor holebi's het met 80 tegen 40 in Nieuw Zeeland, het voorstel gaat nu voor onderzoek naar een speciaal comité voor er verder wordt over gestemd. Binnen enkele maanden volgen nog twee stemronden, men verwacht dat de wet begin volgend jaar wordt aangenomen zodat de eerste homo en lesbische koppels in 2013 kunnen trouwen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 December, 2012 en 3225 keer gelezen.Reageer op dit bericht: