Openlijke lesbi wint voice of Holland + 4 video's.Afgelopen vrijdag heeft Leona Philippo, 33, de finale van het derde seizoen van The voice of Holland gewonnen. Meteen na de overwinning vertelde de winnares van de zangwedstrijd hoe ze haar overwinning ging vieren: "Ik ga eerst eventjes mijn vrouw enorm knuffelen en bedanken voor het feit dat ze dit mogelijk heeft gemaakt."

Philippo, zangeres en actrice kreeg ook de meeste stemmen van het publiek. De hoofdprijs bestaat uit een trofee en een platencontract. Nog voor haar overwinning stond ze met haar single 'Could You Be Loved' op 1 in de iTunes chart en in de GfK Single Top 100. Philippo was eerder achtergrondzangeres bij Kane, Candy Dulfer en haar eigen coach Trijntje Oosterhuis. Ook speelde ze in musicals en trad ze op met Lionel Richie.

Begin november trouwde Leona in het geheim met haar vriendin, zelfs haar medekandidaten van The Voice waren niet op de hoogte van het huwelijk. Het koppel is al zeven jaar samen. Philippo werd geboren in Canada en heeft Jamaicaanse roots. Op haar zesde verhuisde Leona met haar adoptie familie vanuit Toronto naar Nederland waar ze op haar zeventiende naar het Rotterdams Conservatorium ging. Nog tijdens haar opleiding werd ze in 1998 door haar toenmalige platenmaatschappij voor twee maanden naar Hollywood, L.A. gestuurd om haar debuut-cd op te nemen. Ze speelde ook in enkele films zoals: 'Alles is Liefde' en recent 'De groeten van Mike!', ook was ze al te zien in verschillende televisieseries en zat ze in 2004 en 2005 in het Glazen huis. Ze bracht tot hier toe drie albums uit en verschillende singels. Beluister hieronder enkele van haar songs (4)Vooral in het Engels maar ook eentje in het Nederlands:

Leona Philippo - Mesmerized (live bij Evers Staat Op)

Leona Philippo - Clean Up Woman Live met Candy Dufler.

Leona Philippo - Strut It (2009)

Leona Philippo - Zomer op je radio (2002) The Voice Of Holland

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
"LESBIENNES" VAN TATU ZIJN TERUG VAN WEG GEWEEST + 2 VIDEO'S
ACTEUR IAN MCKELLEN (GANDALF) HEEFT KANKER
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - DECEMBER
ZANGERES KATY PERRY KRIJGT HOLEBI AWARD + 2 VIDEO'S
HETERO LEERKRACHT ONTSLAGEN NA VERTONING WAARGEBEURDE HOLEBI FILM
UNIEK HIP HOP HIV SONG + VIDEO
DE BESTE HOLEBI FILMS VAN HET VLAAMS HOLEBI FILMFESTIVAL 2012 ZIJN...
NIEUWE LESBISCHE FILM IN BELGISCHE FILMZALEN + TRAILER
NIEUWE HOLEBI FILM IN BELGISCHE BIOSCOOP ZALEN + TRAILER

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: holebi.info en Volkskrant.nl

Dit bericht is gepost op 15 December, 2012 en 4855 keer gelezen.Reageer op dit bericht: