Bart de Wever naar holebi party? + 2 video's zet die plaat af.


Bart de Wever (NV-A) die recent de burgemeester sjerp won bij de verkiezingen van 14 oktober, is uitgenodigd om woensdag 31 oktober aanwezig te" zijn op de Homo top 100 party in de Antwerpse danstempel Red & Blue.

Reden van de uitnodiging is het feit dat ze de hit 'Happiness' van Sam Sparro, die voorafgaand aan de overwinningsspeech van De Wever in zaal de Zuiderkroon te lang werd gespeeld, is uitgeroepen tot Roze Alarmschijf van 2012. Die plaat speelde omdat de NV-A in Antwerpen de verkiezingen had gewonnen. De Wever ergerde zich aan het doorspelen van het nummer en riep hoorbaar of die ploat (Antwerps voor plaat = LP) afgezet kon worden.

Vandaaruit werd er een kleine mix gemaakt die inmiddels populairder is dan het originele nummer van Sparro. Of Bart De Wever ingaat op de uitnodiging is nog niet bekend. De Homo top 100 party is een jaarlijks terug kerende party naar aanleiding van de verkiezing van de holebi plaat van het jaar, die op een ander tijdstip ook bij onze noorderburen wordt verkozen. Je kan trouwens nog altijd mee stemmen op de website van de Homo top 100 KLIK HIER

Opgelet voor de party zijn er dit jaar geen kaarten in voorverkoop. Dus wie er wil bij zijn moet tijdig afkomen want volgens Red & Blue is: vol is vol. De toegangsprijs is 9 of 12 euro (9 euro voor id holebi-jongerenvereniging, šavariapas of student). Deuren gaan open om 22 uur - Place to be: Red & Blue - Lange Schipperskapelstraat 11/13 te Antwerpen.

Remix Sparro aka Bart De Wever:

Origineel Bart De Wever korte victory speech:
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 October, 2012 en 2778 keer gelezen.Reageer op dit bericht: