Vlaams holebi zanger Angelino stopt ermee + 3 video's.

Vlaams openlijk homo zanger Angelino heeft besloten een einde te stellen aan zijn muzikale parcours. Na een aantal mooie projecten met als waardige afsluiter het duet met Jacky Lafon tegen gaybashing (homofobie), is het mooi geweest, aldus de zanger.

In juni 2010 startte Angelino met de duidelijke en niet mis te verstane boodschap “Ik ben anders”. De artiest, zelf homo, wilde de holebi-gemeenschap een hart onder de riem steken met nummers met een duidelijke boodschap naar het grote publiek toe.

Met uitzondering van een zijsprongetje dat hij in 2011 maakt met “Oh lala deze nacht gaat het gebeuren”, een duet met Betty, draaien zijn repertoire en de teksten waarvan de meeste van de pen van Bart Herman, rond een duidelijke thematiek. Mooie afsluiter werd de ballade “Liefde is mooi” met Jacky Lafon.

“Het is mooi geweest…”, zegt de zanger toch met gemengde gevoelens, “Ik heb mijn steentje bijgedragen en mij ingezet door met muziek de hetero’s een beter beeld te geven van ons holebi’s, voor meer aanvaarding en tegen geweld… “

“Ik ben blij dat ik dit allemaal heb mogen meemaken en heb kunnen doen. Dankzij mijn laatste nummer heb ik Jacky Lafon goed leren kennen, een fantastische dame die ik nooit zal vergeten en met wie ik zeker contact zal blijven houden… Wat mij enerzijds aangenaam heeft verrast is de openheid waarmee hetero’s over de inhoud van mijn project konden praten en anderzijds betreur ik het dat ik meestal op maar weinig steun van de holebi-gemeenschap zèlf kon rekenen. Belangrijkst is dat ik niet stop met een wrang gevoel en dat is toch waar het om gaat”!, tot dusver Angelino. Holebi.info wenst Angelino veel succes en veel liefde en vriendschap in zijn verdere leven.

Hieronder kan je drie van Angelino's muziek video's bekijken en beluisteren: in volgorde: met Jacky Lafon (het nummer dat hij maakte tegen homofobie). Ik ben anders, Angelino's eerste song en tot slot: Als moeders Bloemen waren, naar aanleiding van het overlijden van Angelino's moeder.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
OOK BEKENDE VLAMINGEN HEBBEN LAST VAN HOMOFOBIE - HET VERHAAL VAN ZANGER ANGELINO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
DE BELG HOLEBI TOP 100 KOMT ER WEER AAN STEM MEE...
HOMO BOEIT GEEN FLIKKER - IEDEREEN AAN DE BAL + VIDEO
VLAAMSE HOLEBI'S KOZEN VOOR BLAUW EN ROOD OP 14 OKTOBER
HOMOFOBEN BETOGEN OPNIEUW OP BEGRAFENIS DIT KEER VAN LESBIENNE
VLAAMSE POLITICI SAMEN IN LEUVEN VOOR HOLEBI'S + FOTO'S
LADY GAGA SCHENKT GELD VREDESPRIJS AAN ELTON JOHN FOUNDATION
GROEN GENT WIL DAT POLITIE MEER DOET AAN HOLEBI HAAT
SCOUTS VERGELIJKEN HOLEBI'S MET PEDOFIELEN
GEZOCHT VLAAMSE BISEKSUELEN ALLE LEEFTIJDEN
GRIEKSE NEO NAZI'S VAST OMWILLE VAN HOMO JEZUS
BELGIE KRIJGT NATIONAAL AIDS PLAN VOOR HETERO EN HOLEBI
CANADESE DOKTER DOOD BEHANDELDE HOLEBI EN HETERO MET ELECTRO SHOCKS
BELG TENTOONSTELLING V HOLEBI'S EN KIDS EN FAMILIE, FRIENDS E.A
ELLEN DEGENERES RAPT MET ZANGERES REBEL WILSON + VIDEO
DERDE EDITIE BELG HOLEBI POEZIE WEDSTRIJD LIEFDE BRENG ONS DICHTER
AANVAL TEGEN NEDERLANDSE HOMO BOER UIT PROGRAMMA BOER ZKT VROUW

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: Email aan holebi.info van Angelino.

Dit bericht is gepost op 17 October, 2012 en 3574 keer gelezen.Reageer op dit bericht: