Wat velen niet wisten: 2 leden Pussy Riot zijn eerder Rusland ontvlucht na pro holebi en anti Putin protest + video.

Eerder kon je lezen dat recent drie dames van de Russische punkrockband Pussy Riot werden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar wegens een anti Putin en pro holebi protest. Vandaag blijkt dat twee andere leden van de band nog voor de dames werden opgepakt het land zijn uitgevlucht.

Wat velen niet wisten is dat tijdens het protest in de Christ the Saviour Cathedral er geen drie vrouwen optraden maar wel vijf. Drie van hen zitten al een tijdje in de gevangenis en werden recent veroordeeld, maar twee van hen zijn vlak na het optreden het land ontvlucht en verblijven nu in een land waarmee Rusland geen uitleveringsverdrag heeft. Bovendien zijn die twee gevluchte dames buitenlandse feministen aan het aanwerven om nieuwe acties voor te bereiden. De echtgenoot van een van de drie veroordeelde en opgesloten dames bevestigde dat de twee vrouwen deelname aan het protest tegen Poetin en voor holebi rechten.

Pyotr Verzilov de echtgenoot van Tolokonnikova wees verder ook nog op het feit dat de band eigenlijk een collectief is dat in totaal uit ruim 25 leden bestaat die nog steeds actief zijn in Rusland. Het zijn vooral de vijf dames die bekend staan als de punkrockband Pussy Riot maar achter hen staan nog enkele muzikanten en technici die mee strijd voeren voor meer vrouwenrechten, holebirechten en een vuist maken tegen president Poetin. Ondertussen zijn er wereldwijd al tal van protestacties geweest om de vrouwen uit de gevangenis te krijgen waarbij de gezichtsmaskers (een soort mutsen) die de dames meestal dragen bij hun protestacties symbool worden voor vrijheid.

Sinds kort is de website van het Moskou Khamovnichesky District Court, dat de drie dames veroordeelde gehackt door een anonieme groep. Er staat o.a een uitdagende homo videoclip op en de nieuwste clip en song Putin is lighting the Fires of the Revolution van Pussy Riot - hieronder te bekijken. (voor de homoclip zie link hackers)


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
PUSSY RIOT VEROORDEELT WEGENS PRO HOLEBI EN ANTI PUTIN + OPMERKELIJK FEIT + VIDEO
HACKERS ZETTEN UITDAGENDE HOMO VIDEO OP SITE RUSSISCH HOF + 2 VIDEO'S
HOMOFOBE POLITICUS EN PRIESTER WERKEN ZICH IN DE NESTEN
JENNIFER LOPEZ MAAKT TV SERIE OVER LESBISCH KOPPEL
TOP 100 MACHTIGSTE VROUWEN TER WERELD - GAGA BOVEN BRITSE QUEEN
VIERDE SEKSUELE GEAARDHEID BEKEND GEMAAKT
PLAYBOY BAAS KOMT OP VOOR RECHTEN VAN HOLEBI'S
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
WEST HOLLYWOOD BEHOUDT HOLEBI ZEBRAPADEN VOOR ALTIJD
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN VOOR MATTEL BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
HOLEBI'S MOGEN BIJ POLITIEKE PARTIJ OP VOORWAARDE DAT ZE ANTI HOMOHUWELIJK ZIJN
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 August, 2012 en 1965 keer gelezen.Reageer op dit bericht: