Paul de Leeuw wordt Manneke op Vlaamse Televisie + radiofragment + video.


In de maand juni kon je al lezen dat de Nederlandse presentator Paul de Leeuw naar Vlaanderen komt. Een maand later deed hij een oproep voor zijn eigen Vlaamse talkshow. En vandaag werd bekend dat zijn show op Vtm Manneke Paul zal gaan heten.

De Leeuw gaat op Vtm onder de titel Manneke Paul een talkshow presenteren geheel in zijn eigen stijl. Vtm liet weten dat ze de vrolijke presentator geheel zijn eigen gang zullen laten gaan, omdat hij daarmee in Nederland ook 'wereld' beroemd is geworden klinkt het.

Het programma gaat Manneke Paul heten omdat iedereen Paul, naar eigen zeggen, op zijn Vlaams met 'manneke' aanspreekt. Vtm kijkers lieten al enthousiaste reacties achter op de website van de Vlaamse commerciële zender, maar uiten ook de zorg dat de presentator soms wat snel praat en nogal druk kan zijn.

Eerder deed De Leeuw een oproep voor zijn Vlaamse show, hieronder kan je dat radiofragment nog eens terug beluisteren. Daarnaast kan je ook het videofilmpje nog eens terug bekijken dat in juni werd gelanceerd toen het nieuws pas bekend raakte over de Vlaamse show van De Leeuw. Zie onder de extra informatie.

Extra
Paul is televisiepresentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger. Hij behoort tot de best verdienende mediapersonnages in Nederland. Zijn vermogen wordt geschat op 11 à 15 miljoen euro en is ondergebracht in acht BV's. De Leeuw heeft een geregistreerd partnerschap met Stephan Nugter. Ze hebben samen twee kinderen geadopteerd die beiden uit de Verenigde Staten komen: Kaz en Toby. Paul is naast presentator ook een succesvol zanger. In 2000 stond hij als zanger vijf keer achter elkaar in een uitverkocht Ahoy en bracht gedurende zijn carrière een 20 tal cd's uit + 2 dvd's en gaf hij een tiental grote concerten. Verder schitterde hij ook nog in de films: Jan Rap en zijn maat, Filmpje, Heerlijk duurt het langst, De Pijnbank, Max Lupa, Ja Zuster, nee zuster, K3 en de Magische Medaillon, Alles is Liefde, Spion van Oranje en Alle Tijd en deed daarnaast ook verschillende theaterproducties. Ook schreef hij enkele boekjes: Boos op de lucht, De Kleine heks 1 en 2 en Bob de Rooy en zijn vrouw staat achter. Hij won ondertussen al een 20 tal prijzen waarvan de laatste in 2011 de 100% NL Award (Oeuvre Award).
EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
PAUL DE LEEUW ZOEKT VLAMINGEN EN DOET BELOFTE
PAUL DE LEEUW KOMT IN HET NAJAAR OP VLAAMSE TV

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
TWEEDE ZANGER VAN BOYBAND GET READY TROUWDE ZIJN VRIENDJE
HOMO GEHUWD MET MAN MOET MET VROUW TROUWEN VAN VADER VOOR ERFENIS
NEDERLANDSE ZANGERES KOMT NA DRIE HUWELIJKEN UIT DE HOLEBI KAST
WEST HOLLYWOOD BEHOUDT HOLEBI ZEBRAPADEN VOOR ALTIJD
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
PLAYBOY BAAS KOMT OP VOOR RECHTEN VAN HOLEBI'S
NEDERLANDS PASTOOR DIE BABY VAN LESBISCH KOPPEL WEIGERDE TE DOPEN KRIJGT STEUN
VIERDE SEKSUELE GEAARDHEID BEKEND GEMAAKT
NEDERLANDSE HOMO POLITICUS IN ANTWERPEN BELAAGD DOOR HOMOFOBEN
HOLEBI ADVERTENTIES GENOMINEERD VOOR DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS STEM MEE
ELTON JOHN TOONT BLOTE KONT OP VAKANTIE
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 24 August, 2012 en 3781 keer gelezen.Reageer op dit bericht: