40 Jaar Nicole & Hugo - Theatertour.Theatertour Nicole & Hugo: “40 jaar – Niet te geloven”.

Het beroemdste duo van Vlaanderen, Nicole & Hugo, is klaar voor de theaterzalen met het programma “Niet te geloven”. “Het was onze droom om ook eens in het theater te staan. Met de hulp van vele fijne mensen kunnen we dat verhaal nu waarmaken.

"Op donderdag 11 februari spelen we een thuismatch in cc De Zandloper in Wemmel en vertrekken dan voor meer dan 32 voorstellingen van “Niet te geloven”, zegt Hugo. De theatertour bestaat uit songs uit meer dan 40 jaar carrière. “Het is de bedoeling dat de mensen tijdens die leuke avond al vanaf de eerste noot op het puntje van hun stoel zitten. Dat gaat ons ook lukken, met gepast licht en uniek beeldmateriaal,” zegt Nicole. Samen met hun liedjes brengt het duo ook straffe verhalen en herinneringen mee uit die jarenlange carrière.

U zal een paar verrassende nummers in de show ontdekken, want naast hun bekende platenmateriaal brengen zij ook een aantal knappe vertolkingen van hun favoriete songs. Een overzicht van een leven samen op de planken, met ups en downs, met humor maar ook met plaats voor intimiteit, dat zien we bij deze twee knappe artiesten die na hun ‘onverwachte’ succes met Pastorale er weer helemaal, meer dan ooit, bijhoren! Bovendien omringen zij zich met 6 puike muzikanten die tezamen meer dan 12 instrumenten bespelen en zodoende een hele aparte en ongekende sfeer geven aan hun nummers.

Meer info en speeldata: Klik hier.

Lees ook ons ander nieuws: Klik hier.

Bron: Email aan holebi.info van Frank Arkesteyn Pers verantwoordelijke Benelux Theater.