Yanaïka (ex Mijn Restaurant) en vriendin hebben trouw- en kinderplannen.

Yanaïka Skrzyszkowiak, bekend van de eerste reeks van 'Mijn Restaurant' staat niet alleen opnieuw voor het fornuis van New Equisa, maar heeft ook trouwplannen en is recent samen met haar nieuwe vriendin Sophie verhuisd naar een eigen appartementje.

Sinds begin juni is de New Equisa open dat nog gevestigd is aan het Leopoldplein in Hasselt. Op de website wordt je welkom geheten door Yanaïka en haar zakenpartner Petra, samen met Yanaïka's vriendin Sophie runnen ze het vernieuwde restaurant. Yanaïka staat alleen in de keuken maar als het nodig is springt Sophie bij. Momenteel draait het restaurant vooral 'savonds goed, maar overdag moet het nog groeien.

In weekblad Dag Allemaal vertelt Sophie, 18, over het feit dat ze in het begin Yanaïka een arrogant mens vond. Naar Sophie's idee deed Yanaïka vaak té stoer, iets waarover ze haar dan ook heeft op aangesproken waardoor ze ruzie kregen. Maar die ruzie werd al snel bijgelegd, zelfs meer dan goed bijgelegd want toen ze elkaar een week later opnieuw tegen kwamen begon er iets te bloeien. Yanaïka van haar kant voelde zich meteen aangetrokken tot Sophie, maar ook het karakter van Sophie, 'ze laat zich niet doen', sprak de 31-jarige chefkok wel aan. Het leeftijdsverschil speelt volgens Yanaïka geen rol. "Mensen denken zelfs soms dat ik de jongste ben van ons twee".

Sophie kreeg op haar dertiende epilepsie, wat haar hele leven omgooide, en waardoor ze op korte tijd volwassen werd. Bovendien is ze al op erg jonge leeftijd beginnen uitgaan en heeft ze al veel relaties gehad, ook serieuze. En al is ze dan nog maar 18, ze weet wat ze wil, sterker nog, ze heeft haar toekomst al uitgestippeld. Het koppel woonde eerst negen maanden in bij Sophies moeder, vorige week verhuisden ze naar een eigen appartementje, op vijf minuten van het restaurant. En het koppel denkt ook al aan gezinsuitbreiding. Yanaïka: "Volgende zomer beginnen we aan kinderen, het is te zeggen, ééntje, zodat we het alles kunnen geven". De baby zal gedragen worden door Sophie die maar al te graag een jonge mama wil zijn. Daarnaast zijn er ook nog trouwplannen.

Of dat allemaal niet te snel gaat? Yanaïka denkt van niet, sterker nog ze is er naar eigen zeggen zeker van dat dit de vrouw van haar leven is. "Ik heb altijd gezegd dat ik maar één keer in mijn leven zal trouwen, wel, van deze relatie b en ik écht honderd procent zeker. Sophie vult mij perfect aan. Ik kan alles tegen haar zeggen. Ze is niet alleen mijn lief, maar ook mijn beste vriendin. Ik heb nog nooit iemand ontmoet met wie ik zo weinig ruzie maak en bij wie ik mij zo op mijn gemak voel. Door Sophie ben ik ook veel rustiger geworden. En ik ben nog nooit zo gelukkig geweest".

Zakenpartner Petra ziet het ook allemaal zitten. Ze is al jaren bevriend met Yanaïka en kwam in de zaak door haar vriend Wilfried die net op het moment dat Yanaïka wilde stoppen met het restaurant voorstelde om samen te werken met Petra. Wilfried investeerde zelfs mee in de zaak zodat het allemaal wat makkelijker zou gaan. Het volledige verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van 4 Juli 2012.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
TOM UIT MIJN RESTAURANT GAAT NA KORTE BREUK SAMENWONEN MET VRIEND

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
TOENMALIGE 13-JARIGE BEROEMDE HOMOFOOB IS ALS 17-JARIGE PRO HOLEBI + 2 VIDEO'S
PAUL DE LEEUW ZOEKT TIPS EN PUBLIEK VOOR SHOW IN VLAANDEREN, EN MAAKT BELOFTE + RADIO FRAGMENT
MILQUET ZEGT NEEN TEGEN ANONIEME AANGIFTE BELG HOLEBI'S
DE AFGELOPEN 10 GAY PRIDES (HOLEBI OPTOCHTEN) + NEGEN VIDEO'S
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 25 DEZE MAAND
HOMOFOBIE DAALT BIJ BELGISCHE HOLEBI JONGEREN
ZANGER GORDON GEEN KIDS, VOELT ZICH OKE EN OP COVER NIEUW ZINE
15.000 PINK DOTS IN SINGAPORE VAN HETERO'S EN HOLEBI'S VOOR HOLEBI'S EN HETERO'S
BELG VEROORDEELD VOOR HOMOFOBISCH GEWELD IN OOSTENDE
JAMAICAANSE ZANGERES KOMT UIT DE HOLEBI KAST + 2 VIDEO'S
NIKE: BE TRUE: SNEAKERS TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
WILL AND GRACE ACTEURS WILLEN HOLEBI KINDEREN
PRIJS VOOR BENETTON FOTO'S VAN MANNELIJK ELKAAR KUSSENDE WERELDLEIDERS + FOTO'S EN VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: Dag Allemaal - 04.07.2012

Dit bericht is gepost op 06 July, 2012 en 4561 keer gelezen.