Lady Gaga brengt parfum uit met bloed en zaad!!, voor vrouwen en homo's + foto en video.Zangeres Lady Gaga brengt binnenkort haar eigen geurtje op de markt en het zal niemand verbazen dat het om meer dan een speciale parfum gaat. Voor vrouwen maar ook voor homo's.

Gaga heeft zopas de foto's van haar eerste parfum Fame geshowd via twitter, dat deed ze nadat een moderedacteur details van de geur had gelekt waardoor er voor de zangeres niets anders op zat dan het nieuws zelf de wereld in te sturen. Gaga liet nog voor het lek weten dat het parfum bloed en sperma bevatte. "Het is mijn eigen bloed, dus wanneer je het gebruikt is het alsof je mij voelt op je lichaam".

Voluit heet het parfum van Gaga: 'Fame Black Fluid' en volgens de zangeres ruikt het naar een dure hoer. Het parfum is wel, hoe kan het ook anders, erg speciaal, want het bestaat uit een zwarte vloeistof die van kleur veranderd wanneer het in aanraking komt met de huid. Volgens een twitter bericht van Gaga is het een vrouwenparfum en komt er geen mannenversie omdat haar eigen homovrienden het luchtje ook erg lekker zouden vinden.

Het parfum komt deze zomer op de markt. Maar wat zit er nu eigenlijk in? Bloed en sperma? Het laatste zou er zeker niet in zitten maar het eerste dat blijft onduidelijk. Volgens Gaga zit er wel degelijk een extract van haar bloed in het parfum maar volgens de ingrediŽnten vermeld op de verpakking gaat het om belladonna tranen, het vermorzelde hart van een tijgerorchidee, een zwarte sluier van wierrook, verpulverde abrikozen en noten en vleugjes saffraan en honing. Er zou ook nog een commercial komen die werd gemaakt door Steven Klein, de man die ook de video voor de song Alejandro maakte, en bevat het nummer Scheibe (shit). En in september staat Gaga ter promotie van het parfum op de cover van het beroemde blad Vogue.


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MADONNA VALT LADY GAGA AAN DIE OP HAAR BEURT RUSTIG REAGEERT + 2 VIDEO'S
JUSTIN BROWN (OBAMA BOY) IS VERLIEFD OP PRESIDENT OBAMA + VIDEO HOLEBI LOVE SONG
OPENSTELLING HUWELIJK VOOR HOLEBI'S VOORKOMT HIV EN SOA'S
FRITS BOM WALGT VAN PAUL DE LEEUW EN NOEMT HEM TALENTLOOS
4 MILJOEN HOLEBI'S OP GAY PRIDE PARADE + FOTO'S EN VIDEO
BELG ALLOCHTONE HOLEBI'S E.A BESPRAKEN HOMOSEKSUALITEIT
OBAMA MAAKT SEKS GRAPJE OVER ZIJN VROUW EN ELLEN DEGENERES + VIDEO
LESBIENNES VERDIENEN MEER DAN HOMO'S EN HOLEBI'S MINDER DAN HETERO'S
14-JARIGE DJ BESCHULDIGD PRESIDENT OBAMA VAN JONGEREN HOLEBI MAKEN ONTSLAGEN + VIDEO
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
FILIP DEWINTER EN BELKACEM IN INNIGE HOMO-ACHTIGE OMHELZING GEZET
HOMO BELG KRIJGT 1 JAAR CEL STRAF NA DOOD VAN VRIEND IN DUBAI
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN) DEEL DRIE EN DE WINNAARS ZIJN...

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 June, 2012 en 3564 keer gelezen.