Emotionele toespraak van Lady Gaga tijdens concert t.v.v Holebi's + video.


Zangeres Lady Gaga trekt momenteel de wereld rond met haar 'Born This Way Ball-tournee'. Haar optredens in landen als Korea, de Filippijnen en Indonesie trokken vele Christelijke en moslim protestacties. Gisteren avond tijdens een concert in Manilla reageerde Gaga daar voor het eerst op in een emotionele oproep (zie video onderaan)

"Zoveel mensen hebben geprotesteerd, maar het raakt mij persoonlijk niet, omdat ik weet dat er verandering moet en zal komen," zei Gaga tijdens het concert zittende op een motor terwijl ze keyboard speelde gefilmd door MTV. Gaga zei onder andere nog:

"Maar voor al de kinderen van de wereld die hun leven benemen, terwijl ze nog zo jong zijn, omdat ze gepest worden of omdat ze bang zijn om te vertellen dat ze holebi(homo of lesbisch zijn), denk je niet dat er iemand moet zijn die voor hen opkomt en de waarheid spreekt? Het gaat niet om mijn kleding, het gaat niet om het scoren van een hit, het is de fucking waarheid dat mensen in de wereld nood hebben aan vrijheid om te kunnen zijn wie ze willen zijn, en trots kunnen zijn op wie ze zijn ongeacht wie ze zijn."

Het concert van 3 juni in Jakarta is in gevaar, omdat islamitische groepen eisen dat het concert wordt verboden, ze beweren dat Gaga satan promoot en dat haar concert de intensie heeft om de moraal van de natie te vernietigen. De extrremisten dreigen met geweldadige protesten.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 May, 2012 en 2852 keer gelezen.