Zangeres Beth Ditto en vriendin gaan trouwen en hebben kinderwens + video.

De Amerikaanse zangeres Beth Ditto, 31, van de Amerikaanse rockband Gossip zegt dat ze gaat trouwen met haar beste vriendin die ze kent van haar 18 jaar. De dames hebben bovendien ook een kinderwens.

Ditto zegt dat ze volgend jaar in april in Hawaii gaat trouwen met vriendin Kristin Ogata. Volgens de zangeres wordt het huwelijk het meest hysterische culturele foutieve versmelting, omdat haar vriendin afkomstig is van Hawaii en zij zelf afkomstig is van Arkansas uit een familie van acht broers en zussen.

"Ik werd geboren om te trouwen. Het voelt vertrouwd. Ik hou van het idee om verbonden te zijn voor het leven. Ik hou van mijn vriendin, we zijn al beste vrienden sinds ik 18 was. Er is niets wat we nog niet hebben gedaan behalve trouwen". Ditto en Ogata, die in Portland, Oregon wonen, hebben ook een kinderwens. "We praten al over welke namen we onze kinderen zullen geven sinds we 20 zijn," aldus de zangeres.

Extra: Volgende maand komt er een nieuw album uit van de band Gossip: 'A Joyful Noise'. De laatste cd van de band dateert van 2009 'Music for Men'. In 2011 bracht ze solo een album uit. Haar echte naam is: Mary Beth Patterson. Ditto trekt zich zelf niets aan van het huidige schoonheidsideaal en draagt op het podium graag strakke en onthullende jurkjes, bovendien scheert ze nooit haar okselhaar en gebruikt ze nooit parfum. "Ik snap niet wanneer dikke vrouwen zeggen dat ze zich verraden voelen door de modewereld. Vrouwen maken zichzelf heel wat wijs over wat ze wel of niet kunnen dragen. Zo maak je van jezelf een slachtoffer," aldus de extravagante zangeres. Ze is de enige vrouw met een maatje meer die al gekleed werd door topdesigners als Karl Lagerfeld.

Gossip: A Perfect World uit nieuw album A Joyful Noise 2012:


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
WORLD HOLEBI AWARD GEWONNEN DOOR...
UNIEK: TELEVISIE SERIE MET HOMO KOPPEL IN WINT PRO AWARD VAN KATHOLIEKE GROEP
EERSTE HOLEBI VEROORDEELD ONDER NIEUWE HOMOFOBE WET IN RUSLAND
MORRISSEY'S WERELD TOER - IN JAPAN A DRAG SHOW + FOTO'S EN VIDEO
78 JARIGE BRITT S WERELDS OUDSTE TRANSSEKSUEEL
HOLEBI'S TOVEREN BELG STATIONS OM IN REGENBOOGSTATIONS
LESBISCHE MOEDER EN ZOONTJE UIT SCOUTS GEZET + VIDEO
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 20 DEZE MAAND
EX HOMOFOBE STUDENTEN KOMEN OP VOOR HOLEBI'S + VIDEO
ZANGERES CYNDI LAUPER GEEERD DOOR AMERIKAANSE OVERHEID V INZET V HOLEBI'S + VIDEO.
WINNAARS GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN VOOR...) DEEL 2
DE BELG HOLEBI PRIDE PARADE + REGENBOOGWEEK KOMT ER AAN + PROGRAMMA

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 May, 2012 en 5491 keer gelezen.