Acteur Matt Bomer komt uit de kast en stelt partner en 3 zoontjes voor.Afgelopen zaterdag is de Amerikaanse film-, toneel- en televisieacteur Matt Bomer, 34, uit de kast gekomen tijdens de Chase Humanitarian Awards in Californie. Bomer is momenteel vooral bekend van zijn rol in de Amerikaanse serie White Collar.

De acteur ontving zaterdag een prijs voor zijn bijdrage in de strijd tegen hiv. Daarbij bedankte hij zijn partner Simon Halls en hun drie kinderen: Kit, Walker en Henry. "Jullie hebben mij geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is, bedankt daarvoor. Jullie zijn mijn dierbaarste bezit."

Al enkele jaren gingen geruchten dat Bomer homo is. In 2010 werd hem al eens gevraagd naar zijn geaardheid waarna hij zei: "Alle geruchten kunnen mij niets schelen. Ik ben ontzettend gelukkig." Bomer praatte nooit eerder over zijn privé leven maar men vermoed dat de drie jaar oude tweeling Walker en Henry de zonen zijn van zijn partner Simon en dat de 5-jarige Kit de zoon is uit een eerdere hetero relatie van Bomer. Pas in maart van dit jaar vertelde Bomer voor het eerst over zijn drie kinderen die hij samen opvoed met Simon.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2012 en 6197 keer gelezen.