Na eerste Amerikaan en Egyptenaar, nu eerste Britse man die baby krijgt.In Groot-BrittanniŽ is voor het eerst een trans man bevallen. In januari kon je bij ons het verhaal lezen van de eerste transman die in IsraŽl een baby kreeg. In 2007 werd de Amerikaan Thomas Beatie de eerste transseksuele man ter wereld die het leven schonk aan een baby. Ondertussen heeft hij drie kinderen.

De Britse trans man zijn identiteit is niet bekend gemaakt. Het kind werd geboren via een keizersnede. De trans man onderging een volledige sekse operatie waarbij wel de baarmoeder werd behouden. Zes maand later kwam hij terug naar het ziekenhuis om te vertellen dat hij een baby verwachte.

De meeste transgender mannen laten integenstelling tot deze Britse man, en de Egyptische man en Thomas Beatie, hun baarmoeder wel verwijderen omdat de kans op het krijgen van baarmoeder kanker groter is, omdat ze tijdens de behandeling ter voorbereiding van een sekse operatie veelvuldig worden blootgesteld aan testosteron. Sommige transgender mannen die kiezen voor het laten verwijderen van de baarmoeder laten eerst eicellen bewaren die ze dan later kunnen gebruiken bij een draagmoeder. Maar de laatste tijd zijn er meer trans mannen die zelf het kind willen krijgen.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
EERSTE MAN IN ISRAEL DIE BABY KRIJGT IS EEN FEIT.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ELTON JOHN EN MAN BANG VOOR DUBBEL STIGMA BIJ ZOONTJE ZACHARY.
BELANGRIJKE UITSPRAAK VAN EUROPEES HOF VOOR DE RECHTEN VAN DE MENS INZAKE HOLEBI'S
JOS BRINK SPOOKT BIJ SANDRA REEMER + BEWIJS FOTO'S
16 MILJOEN HOMO'S ZIJN VERPLICHT GETROUWD MET EEN VROUW.
STA EENS STIL BIJ GENITALE VERMINKING VAN VROUWEN
MICHELLE OBAMA POMPT ELLEN DEGENERES ONDER TAFEL + FILMPJE.
GEZOCHT MENSEN VOOR DE HIV RUN TIJDENS DE ANTWERP 10 MILES
EERSTE HOMO CARNAVALS HIT IS EEN FEIT + SONGCLIP.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 February, 2012 en 3286 keer gelezen.