Eerste homo carnavalshit is een feit + songclip.


Binnenkort is het weer carnaval. Vooral onze noorderburen kennen er wat van, en het is dan ook niet verwonderlijk dat vandaar uit een eerste écht homo carnavalshit is geboren: 'Een bietje gay'.

De homo carnavalssong is het product van Rob Snellen en Rob Kemps in samenwerking met Waylon van der Heijden, alias dj Goldfinger. De heren Snellen en Kemps werken in het popualaire grand café 't Knooppunt, gelegen aan het station van Best in de provincie Brabant. Rob is ook bekend van het BNN-televisieprogramma Lama Gezocht.

Met carnaval vormen Rob en Rob sinds een tijdje het duo 'Soep Vooraf', en nu hebben ze een heuse carnavalshit gemaakt om de feestvierende gays (holebi's) een hart onder de riem te steken. En ze hebben het professioneel aangepakt want dj Goldfinger, die meewerkte aan de hit, is betrokken bij ongeveer de gehele Hollandio-stal met Nederlandstalige artiesten.

Het nummer 'Een bietje gay' heeft alles om een knaller te worden. Aanstekelijke muziek en een tekst die iedereen kan mee zingen. “Rob schudt die zo even uit zijn mouw”, vertelt Rob S. “Liever verse worst dan een saté, geniaal toch? En ik ben de inspiratiebron. Als een klant ‘Hé homo!’ naar me roept, heb ik mijn reactie al klaar. Ik roep terug: ‘Een bietje gay, dat is oké!’ en geef hem vervolgens een dikke pakkerd.”holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 January, 2012 en 4488 keer gelezen.