Steeds meer hetero tienermeisjes hebben lesbische seks.Eind oktober kon je bij ons al lezen dat 60 procent van de heteroseksuele vrouwen van nature biseksueel zou zijn. Vandaag blijkt uit een Amerikaans onderzoek dat tienermeisjes steeds vaker experimenteren met geslachtsgenoten.

Seks en Amerikaanse tienermeisjes het onderzoek leverde een nieuwe analyse van cijfers, dat een verrassende verschuiving heeft in seksuele activiteit. Er is meer seks tussen twee tienermeisjes en er zijn minder tienerzwangerschappen. Een vergelijking van de cijfers uit 2002, 2006 en 2008 toonde aan dat 11 procent van de 17-jarige meisjes al eens in bed dook met een geslachtsgenoten, in 2002 was dat nog slechts vijf procent.

Deze meisjes hadden ook minder heteroseksuele contacten, dat daalde van 63 procent in 2002 naar 46 procent in 2008. De daling verklaart wel waarom het aantal tienerzwangerschappen is gedaald van 18 naar 12 procent. Het lijkt er op dat homoseksualiteit onder vrouwen eindelijk uit de taboesfeer raakt.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
BISEKSUELE MEISJES EN VROUWEN ZIJN VAKER DEPRESSIEF.
BISEKSUALITEIT IS NET ALS HOMO LESBI HETERO ZIJN GEEN KEUZE - EN BESTAAT WEL.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 December, 2011 en 6474 keer gelezen.