De eerste seksschool ter wereld is een feit + filmpje.


Op 14 december kan je als plus 16-jarige sekslessen volgen op de eerste seksschool ter wereld. De school staat in Wenen en ligt al meteen onder vuur in Oostenrijk en daarbuiten.

Op de Austrian International Sex School kom je na drie maand buiten als gediplomeerd minnaar. De school biedt je praktische sekslessen maar kosten je wel 1400 euro per trimester. In ruil voor dat geld krijg je wel onderdak en lessen die zich vooral richten op de praktijk.

Het seksonderwijs is deels theoretisch maar de nadruk ligt op de praktische kanten zoals seksuele posities, streeltechnieken, anatomische bijzonderheden enz. 'We oefenen alles in de praktijk', zegt leerkracht Thompson. De studenten verblijven samen op een slaapzaal waar ze trouwens ook hun huiswerk moeten maken. Men kan ook kiezen voor een aparte slaapkamer met één persoon of een ander koppel.

De school ligt nog voor de opening, die is voorzien op 14 december a.s, al onder vuur. Het reclame spotje voor de seksschool werd al van de televisie gehaald vanwege aanstootgevende beelden. Maar wie de beelden bekijkt komt tot de conclusie dat er niets aanstootgevends te zien is en vraagt zich waarschijnlijk af waarom mensen en kinderen dagelijks wel op Tv mogen worden geconfronteerd met geweld en zelfs moord en niet met de tederheid van het liefdesspel tussen man en vrouw. Wie het filmpje wil bekijken KLIK HIER opgelet voor onze holebi lezertjes het filmpje bevat heteroseksuele scènes. Wie interesse heeft in de school KlIK HIER om hun website te bezoeken.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 December, 2011 en 5918 keer gelezen.