Je leest:

Meisjes en vrouwen opgelet, nieuwe trend: de designer vagina. Het is maar dat je het weet...Vrouwen en meisjes opgelet dé nieuwe trend nu is de designer vagina. Er was een tijd dat je het gewoon moest doen met wat je had. Tot plots alles daar van onder moest worden getrimd of zelfs helemaal kaal geschoren. Maar tegenwoordig is dat niet meer genoeg en is er sprake van een designer vagina die je bekomt door snij,- knip- en naaiwerk.

Vanaf het moment dat het bij sommige vrouwen tussen de benen kaal moest zijn, want die gezellige en natuurlijke beschermende begroeiing kon plots niet meer, werd duidelijk dat de vagina zich niet houdt aan de huidige normen van estthetische schoonheid. Nee, de vagina doet maar wat. Kleine schaamlippen, waarvan de één groter is dan de ander, en die met zijn tweeën tussen de grote schaamlippen uitpiepen. En dan hebben we het nog niet over alle rare kronkeltjes en onregelmatigheden erin. Aan de ene kant zit een raar flapje, dat er aan de andere kant niet zit. En waar hoort dat flubbertje bij? Wanneer je in de Playboy bladert of wanneer je naakte vrouwen op het internet ziet dan denk je dit alles is niet normaal. Want de modellen hebben keurige vagina's. Er piept niets uit, de lippen zitten keurig symmetrisch tegen elkaar aan en er groeit geen haartje op.

Nu weten we allemaal dat dát dus niet klopt. De vagina’s van de Playmates zijn niet echt. Die zijn óf gephotoshopt óf chirurgisch bijgewerkt en waarschijnlijk allebei. En toch willen heel veel vrouwen ook zo’n Designer Vagina. Waarom? Waarschijnlijk denken deze massa’s vrouwen dat zaken als zelfvertrouwen, schoonheid en seksueel genot samenhangen met een Designer Vagina. Maar laat ons eerlijk zijn, écht mooi is een vagina niet, maar ze is wel zoals ze hoort te zijn. Kijk maar eens naar je oren of tenen of elk ander lichaamsdeel. De meeste zijn op zichzelf niet mooi, maar passen wel perfect bij elkaar en bij jou. Net zoals je vagina, met al haar plooitjes en vouwtjes is ze uniek. Geen ander mens kan daaraan tippen.

Maar wat is dat nu een designer vagina? Het gaat daarbij om niet erkende operaties. De chirurgen die ze uitvoeren worden opgeleid middels een instructievideo. Stage lopen ze maar in hun eigen praktijk en tijd... De ingrepen die de niet bevoegde artsen uitvoeren leveren erg veel geld op. Het gaat vooral om schaamlipcorrecties, het strakker maken van de vagina en de zogenaamde clitoris-ontmanteling. Met het knip- en snijwerk beloven de vooral verloskundigen en pas afgestudeerde gynaecologen met dollartekens in hun ogen, vrouwen een vagina die niet alleen jonger oogt, maar ook jonger aanvoelt voor de gebruiker(ster). Ondertussen blijkt de designer vagina erg populair te worden. Wanneer je in Google ‘Designer Vagina’ intikt, verdringen de ‘Welness Klinieken’ elkaar. Het kost je dus geen enkele moeite om op zoek te gaan naar een welwillende chirurg die je poesje wil omtoveren. En wanneer je dan tussen de 500 tot € 5000 euro wil neertellen, kan je volgende week al de trotse eigenaar van een designer vagina zijn.

Een designer vagina zou naast meer zelfvertrouwen ook betere seks leveren. Jammer maar helaas voor wie het overweegt zich vanonder te laten snijden en knippen wordt je seksleven er niet beter van. Ten eerste zit je seksuele genot vooral in je hoofd en niet tussen de benen, en ten tweede: In je schaamlippen zitten heel veel zenuwuiteinden, die verantwoordelijk zijn voor het fijne gevoel tijdens seks. Waarom zou je daar een stuk van laten afknippen? En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle risico’s die elke operatie met zich meebrengt, als ontstekingen, infecties, littekenvorming en het afsterven van weefsel, om er maar een paar te noemen. Maar er zullen natuurlijk altijd dames zijn die wel tevreden zijn met hun knip- en plakwerk daar beneden.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 October, 2011 en 8093 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

01 oktober 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

De finale van Mr Gay Belgium 2020 komt dichterbij.

 

Vriend van Luikse advocaat vermoord mogelijk gaat het om homofobie (indien ja, dan vierde homofobe moord in Belgie).

 

Tweede regenboogzitbank staat in West-Vlaanderen.

 

Lesbisch koppel uren lang nageroepen in Gent, van aan de Graslei tot aan hun huis.

 

Zesde West-Vlaamse plaats komt met twee regenboogzebrapaden + lijstje.

 

Mogelijk sluit Ruislede zich aan bij bijna 10 Vlaamse gemeenten & steden tegen anti holebi & trans houding in Polen.

 

CD&V politicus wil bescherming van holebi's tegen homohaat en beschuldigd Vlaams Belang van Pink washing + video.

 


Buitenlands nieuws

Vijftigtal landen, waaronder België, vraagt Polen om holebi & transgender+ rechten te respecteren

 

Transgenders & gender diverse personen (ook holebi's) hebben vaker autisme.

 

Noorwegen geeft opvang van holebi en transgender vluchtelingen hoogste prioriteit.

 

Amsterdamse rechter zegt: 'uitschelden van homo koppel is geen groepsbelediging voor homo's'.

 

Uniek, voor het eerst wet aangenomen zonder tegen stemmen die ook holebi's & trans+ personen vermeld in de VS.

 

Ouders van holebi of transgender+ kind minder supportief dan twintig jaar geleden (+ nuttige links).

 


Showbizz & Sport

Facebook verwijderde onschuldige foto van lesbisch zangeressen duo.

 

Te graag willen dat een voetballer uit de kast komt zorgt net dat hij er in blijft.

 

Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.

 

Holebi & transgender winnaars op de Primetime Emmy Awards + 2 video's