Nederlandse zangeres Shary-An zingt lovesong voor vriendin op eerste cd + video.

De 19-jarige Nederlandse zangeres Shary-An Nivillac, die bekend werd door het eerste seizoen van 'The Voice of Holland', en het tot de halve finale shopte, heeft voor haar eerste album speciaal voor haar vriendin een liedje opgenomen. "Welk nummer het is, houd ik liever voor mezelf. Maar dat het voor haar is, is geen twijfel over mogelijk", aldus de nieuw bakken zangeres.

Over die vriendin zegt de zangeres ook nog: "Zij is mijn derde oor en heeft over alle liedjes haar visie gegeven. Met die feedback ging ik verder. Te gek dat we elkaar zelfs in de muziek kunnen vinden." Het debuutalbum Shary-An, Love Me For Who I Am, is sinds 23 september te koop.

De zangeres die van in het begin openlijk is over haar lesbische geaardheid denkt dat mensen die uit de kast komen als homo, lesbienne of biseksueel, hun ouders moeten helpen het een plekje te geven. "Mijn moeder ging er altijd van uit dat God de man en de vrouw had geschapen met de bedoeling dat alleen die twee samen zouden kunnen zijn. Toen ik haar vertelde lesbisch te zijn, moest ze haar idee bijstellen. Natuurlijk ging dat niet van de een op de andere dag. Maar nu is ze erg gek op mijn vriendin."

Extra:
Op de leeftijd van 13 jaar deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival, waar ze liet horen dat ze echt wel wat in huis had. Haar doorbraak kwam na haar deelname aan 'The Voice of Holland' in 2010. Eerder deed ze auditie voor het programma 'Popstars', maar daar haakte ze af voor 'The Voice of Holland', waar ze de harten verooverde bij de coaches en de televisiekijkers. Ze strandde weliswaar in de halve finale tegen teamgenoot Kim de Boer. Nadat Ben Saunders, 'The Voice of Holland' won, ging ze meteen aan de slag met haar single 'Six Feet Under'. In mei 2011 bracht ze haar tweede zong uit 'Mr. Know it All'. Op 23 september verscheen haar debuutalbum 'Love Me For Who I Am'.
Eerder kon je bij ons lezen:
Nederlandse zangeres RaffaŽla - deelneemster The Voice of Holland komt uit de kast als bi-tje.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 September, 2011 en 6048 keer gelezen.