Punkrockband steunt Amerikaanse holebi-jongeren + videoclip.
Rise Against, de Amerikaanse melodieuze punkrockband opgericht in 1999, is met zijn nummer 'Make It Stop - September's Childeren', genomineerd voor een MTV Video Music Award in de categorie 'Best Video with a Message'.

De titel Make It Stop (Septemberís Children) verwijst naar de zelfmoordgolf onder homoseksuele tieners in september 2010 en is een steunbetuiging aan jongeren die ten onder dreigen te gaan aan constante pesterijen. De gebeutenissen van najaar 2010 leidden tot de campagne It gets better, waaraan talloze bekende Amerikanen deelnamen.

De awardceremonie vindt aanstaande zondag plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. De andere vijf genomineerden zijn Lady Gaga, Eminem met Rihanna, P!nk, Katy Perry en Taylor Swift. Zangeres Lady Gaga mag dit jaar de ceremonie openen. De 25-jarige zangeres zal voor een speciaal optreden zorgen, maar wat ze precies in petto heeft wil ze voorlopig niet kwijt. Vorig jaar verscheen Gaga nog in een vleesjurk op de awards, waar ze die avond maar liefst 8 beeldjes in de wacht sleepte. Video Clip Rise Against: Klik hier.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 August, 2011 en 3132 keer gelezen.