Homo en lesbisch koppel in nieuwe reeks 'Mijn Restaurant'.In het najaar 2011 start het vierde seizoen van 'Mijn Restaurant". En dit keer doet er zowel een homo koppel als een lesbisch koppel mee. De presentatie wordt zoals altijd verzorgd door Rani De Coninck. In de jury zetelen dit keer Yves Desmet, Willem Asaert, Aline Julia en Vittorio Simoni.

Er is wel een kleine verandering in dit nieuwe seizoen. Het winnende duo moet dit keer niet per se een gastronomisch restaurant uitbaten. Een topbrasserie of klasse-Italiaan behoort eveneens tot de mogelijkheden. De koppels zijn nu vrij in de keuze van hun concept, maar één voorwaarde geldt uiteraard altijd: er moet lékker en op hoog niveau gekookt worden met verse, goede producten.'

Homo koppel:
Daniel (29) en Rinaldo (33) wonen in Maasmechelen. Ze leerden mekaar tien jaar geleden kennen via een chatbox en het was onmiddellijk raak. Het koppel is vorig jaar getrouwd en zal in Tongeren een pand tot restaurant omvormen. De heren werken beiden als chef in een andere zaak, maar samenwerken in hun eigen keuken tijdens 'Mijn Restaurant' zal niet gebeuren, want naar eigen zeggen hebben ze elk een totaal andere manier van werken. Daniel is eerder een teamplayer en Rinaldo, met zijn Italiaanse roots en temperament wil dat de zaken op zijn manier verlopen. En daarom zal Daniel de man in de zaal worden en Rinaldo in de keuken.

Een eigen restaurant is voor beide heren een kinderdroom die misschien wel in vervulling zal gaan wanneer ze het vierde seizoen van de vtm reeks winnen. Daniel en Rinaldo komen uit voor Tongeren en zullen aan de slag gaan in het pand van Hotel Eburon. Op culinair gebied worden vooral de ‘Tongerse Motten’ door velen gesmaakt en ook de fruitteelt die de regio Haspengouw te bieden heeft, staat in heel Vlaanderen bekend.

Lesbisch koppel:
Amber (23) en Elodie (22) uit Geel vormen sinds anderhalf jaar een koppel, maar door hun verschillende werkuren zijn ze helaas niet zo vaak samen. Deelnemen aan Mijn Restaurant! lost dat probleem alvast op. Maar het is hun droom om vooral hun eigen baas te zijn en ook op professioneel gebied een team te vormen. Amber behaalde haar koksdiploma, maar de kneepjes van het vak leerde ze pas echt onder toezicht van Roger Souvereyns in het gerenommeerde restaurant van golfclub Bossenstein in Broechem. Amber weet goed wat ze wil in de keuken en staat er meer dan haar mannetje.

Elodie wilde ook een carrière in de horeca, maar omdat haar ouders het secundair onderwijs iets te vroeg vonden om voor zo'n specifieke studierichting te kiezen werd dat nog wat uitgesteld en kwam ze in de verpleegkunde terecht. De adrenaline die haar job van urgentieverpleegster met zich meebrengt is volledig haar ding en meedoen aan 'Mijn Restaurant' en een gezamelijke droom kunnen verwezenlijken, zou de ultieme adrenalinerush zijn. Het koppel zal voor Ekeren opkomen in het pand De Mangerie, gelegen aan de Kapelsesteenweg en slechts enkele minuten verwijderd van de afrit Kleine Bareel op de E19. Gedurende vele jaren was ‘De Mangerie’ een gereputeerde brasserie, bekend in de wijde omgeving. Het restaurant sloot een tweetal jaar geleden. Het is een vrij groot en mooi pand, met een vrolijke gevel in Louisiana-stijl. Binnen zijn er twee verdiepingen en voor de zaak is er ruimte voor een groot zonneterras.

Andere kandidaten kort

Steven en Sofie - Dendermonde
Steven (33) en Sofie (32) zijn jeugdvrienden uit Ninove die hun gemeenschappelijke droom gaan proberen te verwezenlijken in Dendermonde

Bart en Kris - Aarschot
Bart (26) en Kris (29) trekken naar Aarschot. Ze leerden elkaar kennen op een taalkamp waar Bart kok was en Kris zijn keukenhulp. Ze zijn sindsdien soulmates, die perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Eef en Michael - Blankenberge
Eef (27) en Michael (28) zijn een koppel uit Wevelgem en zullen in Blankenberge een pand op de dijk inpalmen. Ze leerden mekaar kennen tijdens hun studententijd. Het koppel is nu zeven jaar verder en ontpopte zich als rasondernemers.

Een greep uit ons overige nieuws:
Jonge homo die werd aangevallen in Brussel spreekt voor het eerst in Humo.
Brad Pitt komt op voor het homohuwelijk.
Opmerkelijk: bijna helft van moslims heeft niets tegen holebi's.
Ricky Martin voelt zich beschermd door holebi's en wil volgend jaar dochtertje.
Premier looft transseksuele brugers als 'grootse mirakels van God'.
Homorol verboden in opera met kinderen.
De 50 beste holebi reclame filmpjes op een rij...
Bart Moeyaert en Truus Druyts over homofobie, coming out, holebi-iconen enz...
Zuid-Afrikaanse lesbiennes worden nog steeds verkracht en vermoord.
Arie Boomsma is het beu dat mensen over zijn geaardheid zeuren.
Historische stemming: Yes homohuwelijk in New York, belangrijk voor gehele VS, ook Celebs super blij.
Ook Lindsay Lohan zet zich in voor holebi's (na verbod homohuwelijk Californie).
Schokerend: tal van ouders maken van hun baby dochters échte zonen met geslachtsoperaties.
Neil Patrick Harris en vriend gaan trouwen, want het kan nu in NY.
Meer nieuws: Klik hierBron: showbizzsite.be, tv-visie.be,

Dit bericht is gepost op 07 July, 2011 en 7755 keer gelezen.