Je leest:

Homoke uit 'Rate The VJ' beschuldigt Falko van prostitutie en drug gebruik.
Falko uit 'Idool' blijft het nieuws halen. Dit keer omdat hij wordt beschuldigd van prostitutie en het gebruik van drugs. Zelf is hij er niet goed van, dat hij door Hans Matton, een kandidaat uit 'Rate the VJ' op TMF', daarvan wordt beschuldigd. Een heftig verhaal uit weekblad Dag Allemaal.

Is Falko, 17, verslaafd aan drugs? En verkoopt hij zijn eigen lichaam? Sinds hij deelnam aan 'Idool' wekt Falko De Bolster uit het Oost-Vlaamse Zingen de meest tegenstrijdige gevoelens op. De jury van 'Idool' prees heb omdat hij in alle omstandigheden zichzelf durft te zijn. Hij draagt make-up en vrouwenkleren. Dat leverde hem veel fans op, zijn fanpagina kent al 13.000 leden. Maar toch heeft hij ook veel tegenstanders.

De Jongerenorganisatie WJNH kreeg het stevig te verduren toen zij Falko naar voor schoven als rolmodel voor jonge homo's. Er volgde zich toen zelfs enkele haatgroepen op het internet zoals 'Falko ge verdient pletsen'. En nu werd Falko recent op de jongerenzender TMF onder vuur genomen. Meer bepaald in 'Rate the VJ', een talentenjacht voor aanstormende presentatoren.

Het was een naar tafereel toen VJ Sofie deelnemer Hans Matton, 18, er voorzichtig op wees dat hij een beetje gelijkt op Falko. "Moet ik dit soms als een compliment beschouwen," reageerde Hans bits vanuit de schminkstoel. "Om het kort te zeggen, Falko is niet bepaald een van mijn beste maten. En op de vraag of hij soms mijn ex-vriendje is, luidt het antwoord zeker niet. Ik ken zijn vrienden goed. En ik ken hém op de negatieve manier. Falko heeft geen greintje talent. Die gast kan niets anders dan op hoge hakken lopen en met zijn kont schudden. Van zingen of presenteren heeft hij geen verstand. En dan is hij naar het schijnt nog ergens uitgeroepen tot homo van het jaar! Komaan zeg, dat is een belediging voor alle homo's. Mensen zoals ik hebben het veel moeilijker om er te komen. Falko verdient een totale boycot. Hij wil nu het nieuwe gezicht van C&A worden. Wel, ik roep iedereen op om daar een stokje voor te steken."

Dat klinkt als jaloezie. "Bijlange niet. Sinds ik meedoe aan 'Rate the VJ' spreekt half Vlaanderen mij aan op straat. Je zal mij ook zien in 'Komen eten' en binnenkort ga ik op auditie bij vtm. Ik ken Véronique De Kock persoonlijk. Zij zegt dat ik enorm veel talent heb. En Ilse De Meulemeester is ook een goede vriendin van mij. Zij is eveneens anti-Falko, en vindt het hoog tijd dat iemand zijn boekje eens open doet. " Pittig detail: zowel Veronique De Kock als Ilse De Meulenmeester zeggen dat ze Hans Matton niet kennen.

Hans gaat verder: "Falko heeft een heel slecht karakter. Vlaanderen zal schrikken als de onfraaie waarheid over hem aan het licht komt. Hij is zelfs zo vals geweest om mijn deelname in gevaar te brengen. Hij verkondigt aan iedereen dat ik verslaafd ben aan speed. Ik verstop niet dat ik in het verleden misstappen heb begaan, maar Falko heeft niet het recht om mijn vuile was buiten te hangen. Trouwens de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Zelf zit Falko aan de cocaïne. Hij kan dat spul niet laten. Dat weet ik van zijn ex-vriend Laurenz, die mij ook toevertrouwde dat Falko zich prostitueert. Ah, ja hij heeft natuurlijk centen nodig om zijn dure drugs te betalen."

"Ik weet dat van kennissen van mij, die ook in de prostitutie zitten. Zij hebben zwijgplicht, maar hebben mij toch bevestigd dat Falko vooral in de Antwerpse scène zit. Waarom zouden zij liegen? En waarom zou Laurenz de waarheid niet vertellen? Die jongen heeft zoveel van Falko moeten verdragen. Heel zijn verhaal over zijn breuk was een en al komedie. Dei twee hadden al langer ruzie. Falko is een paar keer bij Laurenz weggegaan en alles wijst erop dat hij hem heeft bedrogen. Falko heeft gewoon een stok gezocht om Laurenz te slaan en om zo zijn eigen gezicht te redden. Ik vind dat smerig. Ik weet dit allemaal omdat Laurenz een van mijn beste vrienden is. Nu toch, want toen mocht hij geen contact met mij hebben. Falko beschouwde mij als een bedreiging voor zijn relatie. Maar ik zou nooit iets met hem (Laurenz) beginnen. Maar sinds de breuk bellen we elke dag met elkaar en zien we elkaar zoveel mogelijk. Door Falko hebben we een tijd ruzie gehad. Falko is er ook de reden van dat mijn vriend Dario en ik even uit elkaar zijn geweest, puur door kwaadsprekerij en zijn gestook. Och, die jongen is echt gespecialiseerd om mensen te gebruiken en dan als een baksteen te laten vallen. Dat toont nog maar eens wat voor vuil monster Falko is."

En dan komt Laurenz aan het woord, het ex-vriendje van Falko. Hij valt compleet uit de lucht. "Die Hans speelt een vuil spel. Ik vermoed dat hij Falko met de grond gelijk maakt om zelf in de belangstelling te staan. Het moet zijn dat Hans aandacht te kort komt of mentale problemen heeft. Via Facebook heeft hij Falko laten weten dat wij intieme vrienden zijn. Maar dat is helemaal niet waar. Ik ken Hans amper. Ik heb hooguit enkele keren gereageerd op berichten die hij op het internet heeft geplaatst. Er klopt niets van wat Hans zegt. Ik heb ook nooit over onze liefdesbreuk met hans gesproken. Falko en ik leven bovendien niet meer op voet van oorlog. Het is nog te vroeg om nu al te spreken van hernieuwde vriendschap, maar we sms'en geregeld en ik zie het weer goed komen tussen ons. Dat Falko zijn lichaam verkoopt, daar moet ik eens goed mee lachen. Ik ken hem zo goed, zoiets zou hij nooit doen."

Falko aan de drugs? "Maar neen. Er wordt wel al jaren verteld dat hij cocaïne snuift. Dat komt omdat zijn vader vroeger zwaar verslaafd was en daar lang voor in de gevangenis heeft gezeten. Maar ik heb Falko nooit iets zien gebruiken en heb ook nooit iets verdachts aan hem gemerkt. Vroeger gingen wij veel samen uit. Wél, Falko rookte dan zelfs geen weed. Ik weet werkelijk niet wat die Hans bezielt. Hij stookt blijkbaar graag ruzie. Met een andere deelnemer van 'Rate the VJ' heeft hij dat trouwens ook proberen lappen. Dit is echt zielig en laag van Hans," aldus Laurenz.

Verdacht worden van drugsverslaving en prostitutie, Falko kan het allemaal moeilijk vatten en is erg opgelucht dat zijn ex-vriend Laurenz hem verdedigt over heel de lijn. "Dit zijn zware beschuldigingen. Die Hans verzint dit alles. Komaan zeg, als ik écht aan de drugs zat was dat toch al lang aan het licht gekomen. Ik vrees dat die gast niet eens beseft wat hij allemaal raaskalt. En ik vind het erg dat hij Laurenz ongevraagd en onterecht betrekt in zijn leugens en verzinsels. Och, ik wil hier niet verder op ingaan. hans is een serpent," aldus Falko.

Eerder kon je bij ons lezen:
Falko en vriendje uitelkaar, en hij ziet er serieus vanaf, een openhartig gesprek...

Een greep uit ons overige nieuws:
Overheid neemt expert in dienst die holebi's kan genezen.
Super mooi Nederlands meisje verovert wereld als transmodel + foto's en filmpje.
Eerste grote stap in goede richting voor holebi's en transgenders wereldwijd.
Britse soap krijgt meer dan honderd klachten over homo bed scène.
Nieuw lesbisch boek uit, over kinderwens en de uitvoering + trailer.
Beroemde homo televisiekok noemt homoseksualiteit onnatuurlijk, en dat is geen grap.
Beweeg uw kattenoren met uw hersenen + filmpje hoe het moet.
20-jarige homo acteur uit Glee gaat kinderboeken schrijven.
Aantal Belgische homohuwelijken daalt, en holebi's vaak onzeker om te trouwen.
Nederlandse cabaretière stiekem gehuwd met vriendin.
Laatste cd van Lady Gaga met daarop holebi-song kent mega super verkoop.
Meer nieuws: Klik hier


Bron: Dag Allemaal.

Dit bericht is gepost op 18 June, 2011 en 6573 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 september 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Tweede regenboogzitbank staat in West-Vlaanderen.

 

Lesbisch koppel uren lang nageroepen in Gent, van aan de Graslei tot aan hun huis.

 

Zevende West-Vlaamse plaats komt met twee regenboogzebrapaden + lijstje.

 

Mogelijk sluit Ruislede zich aan bij bijna 10 Vlaamse gemeenten & steden tegen anti holebi & trans houding in Polen.

 

CD&V politicus wil bescherming van holebi's tegen homohaat en beschuldigd Vlaams Belang van Pink washing + video.

 

Nog dit jaar Vlaams onderzoek naar geweld tegen holebi's & transgenders, en Brussel zet strijd verder.

 

Homofobe jongeren uit Genk veroordeeld van enkele maanden tot vijf jaar celstraf en geldboete.

 

Ook holebi's en transgenders kunnen slachtoffer worden van verspreiding naakt beelden en wraakporno + nuttige links

 


Buitenlands nieuws

Uniek, voor het eerst wet aangenomen zonder tegen stemmen die ook holebi's & trans+ personen vermeld in de VS.

 

Ouders van holebi of transgender+ kind minder supportief dan twintig jaar geleden (+ nuttige links).

 

23 september Bisexuality Visibility Day: met welke vooroordelen hebben biseksuelen te maken.

 

Restaurant met enkel transgender personeel groot succes.

 

Holebi's en transgenders riskeren meer dan doodstraf in Iran.

 

Holebi en transgender kinderen zijn kinderen van God, aldus paus.

 


Showbizz & Sport

Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.

 

Holebi & transgender winnaars op de Primetime Emmy Awards + 2 video's

 

RuPaul schrijft geschiedenis met vijfde Emmy overwinning en herdenkt Chi Chi DaVayne in speech + video.

 

Frans Belgische film met transgender thema onder vuur, maar niet waarvoor je denkt.