Holebi's zijn schuld van aardbeving in Nieuw-Zeeland.
Nieuw-Zeeland: de christelijkewebsite ChristchurchQuake.net legt de schuld van de aardbevingen in Nieuw Zeeland bij homo's, lesbiennes en pedofielen. God zou volgens de christelijke organisatie de Nieuw Zeelanders hebben gestraft voor hun immorele gedrag en Nieuw-Zeeland voor het toelaten daarvan.

Op de website van de christelijke organisatie staat onder andere te lezen dat de slachtoffers van de aardbeving gestraft zijn voor het tolereren van holebi's. Daarnaast vragen ze aan de inwoners van Nieuw-Zeeland of het de moeite waard was dat ruim duizend holebi's een Gay Ski week bijwoonden.

'Was het, het waard om naar bed te gaan zonder te weten of je dak midden in de nacht instort? was de winst van de transport, maaltijden en overnachtingen van al die holebi's het waard.? De regering kreeg wat hij wilde, 12-jarigen die als prostituee op straat leven in Christchurch, lesbiennes die rondlopen alsof ze de baas zijn over de omgeving. Vraag jezelf af, was dat al deze geru´neerde huizen en historische gebouwen waard?' klinkt het op de website. Die verder de Nieuw Zeelanders waarschuwt om het lot van God niet langer te tarten of een nieuwe aardbeving zal volgen.

Holebi-organisaties in Nieuw-Zeeland hebben hun afschuw uitgesproken over de woorden die te lezen zijn op de website die afkomstig is uit de Amerikaanse staat Utah. Het is niet de eerste keer dat holebi's de schuld krijgen van natuurrampen. Eerder werden ook holebi's als schuldigen aangewezen bij de orkaanramp Katrina in het Amerikaanse New Orleans en andere natuurrampen wereldwijd.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 February, 2011 en 4777 keer gelezen.