Jezus kan homo's en lesbiennes genezen en hetero maken.Over Jezus is al veel gezegd en geschreven. Sommigen stellen dat hij zwart was, sommigen zeggen dat hij een vrouw was, en nog anderen zeggen dat hij homo was. Maar iets waar over alle gelovigen het eens zijn, is het feit dat Jezus kon genezen, en dat is dan ook het thema van een nieuw boek, waarin men stelt dat Jezus homo's en lesbiennes kan genezen.

'Where is your brother', is de titel van een nieuw boek dat stelt dat Jezus holebi's kan genezen. Het boek komt volgende maand uit in het Verenigd Koninkrijk en vertelt het verhaal van een homo koppel dat uitelkaar gaat omdat één van hen een dramatische ervaring heeft gehad.

Het boek komt uit onder de Britse uitgeverij Crossbridge Books en werd geschreven door Marion Heath. Crossbridge Books eigenares Eileen Mohr, die lid is van de Far Forest Baptist Church, zegt dat ze een grote controversie verwacht wanneer het boek verschijnt. 'We verwachten dat holebi's zich openstellen voor het feit dat Tony (één van de personages uit het boek) kan worden genezen van zijn homoseksuele gewoontes. We willen dat holebi's het boek lezen en meer leren over de genezende krachten van Jezus. Sommige mensen denken dat je wordt geboren als holebi, maar verschillende psychiaters stellen dat je holebi wordt door je opvoeding en/of omgeving. En ik weet dat Jezus ze kan genezen.'

Het boek gaat over Ryan en Tony. Ryan verlaat zijn vrouw en kinderen om bij Tony te gaan wonen, maar Tony heeft een experiment dat er voor zorgt dat hij zijn homoseksuele geaardheid afwijst. Crossbridge Books staat bekend om het uitgeven van boeken met christelijk thema. Andere boeken gaan bijvoorbeeld over het christenen Jehova's getuigen kunnen bekeren of hoe je schizofrenie kan genezen door te bidden.

David Allison, van de homo rechtenorganisatie OutRage zegt hierover: 'Dit is het zoveelste boek geschreven door mensen die het niet in hun dikke kop kunnen krijgen dat homo zijn geen ziekte is of iets dat je kan genezen. Christenen in het bijzonder zijn bezorgd over het feit dat steeds meer wetenschappers van menig zijn dat homoseksualiteit een genetisch iets is dat niet kan worden genezen. Daarmee kunnen christenen eigenlijk niet stellen dat homoseksualiteit slecht is, omdat je ermee geboren worden en omdat het zoiets is zoals de kleur van je huid, ogen of haar. Het boek is grote nonsens, het zal een tijdje populair zijn maar korte tijd later zal het verdwijnen in het niets. Want de meeste mensen weten ondertussen dat homo's en lesbiennes zo worden geboren en dat het niet iets is dat je kunt veranderen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 February, 2011 en 4045 keer gelezen.