Kate Moss kust Transgender vrouw + foto.Topmodel Kate Moss is weer te zien op een controversiŽle cover. Dit keer staat de Britse Moss op de voorkant van modetijdschrift Love magazine, terwijl ze het transseksuele model Lea T. zoent.(coverfoto onderaan)

Lea. T poseerde eerder al naakt voor de Franse Vogue en was ook te zien op de covere van de Italiaanse Vanity Fair. Nu staat ze samen met Kate Moss op de cover van het androgyne nummer van het modeblad Love Magazine. Op de foto kussen beide dames elkaar maar Moss moet een man voorstellen en Lea zichzelf.

De mannelijke look van Moss doet denken aan de reclames van het Calvin Klein parfum CK One, dat voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Love Magazine heeft een traditie van opzienbarende covers, eerder plaatsten ze Gossip-zangeres Beth Ditto spiernaakt op de voorpagina van hun magazine.

Lea T. werd geboren als Leandro Cerezo en is sinds ze opdook in de Givenchy-campagne erg hot. Het model volgt een hormonenbehandeling ter voorbereiding op een geslachtsoperatie. Fotomodel Kate Moss is vooral bekend van haar werk voor Calvin Klein waarbij ze het vaste gezicht werd voor het kledingmerk. Moss werkte eerder voor bedrijven als Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Versace, Chanel, H.Stern, Missoni, David Yurman en Ivo Heijman. Moss laat zich nauwelijks publiekelijk uit en geeft bijna nooit interviews. De coverfoto kan je volledig bekijken onderaan de links.

Eerder kon je bij ons lezen:
Transseksueel model (Lea T) naakt in Vogue + foto.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 January, 2011 en 5988 keer gelezen.