Je leest:

Presentator Gerrit De Cock was drie jaar samen met Bruno.
Voormalig 'Big Brother' presentator Gerrit De Cock, 32, is na een pauze van twee jaar terug op Tv. In 'Take Me Out' op 2BE is hij 'koppelaar', maar in het ware leven is Gerrit zelf vrijgezel, na een relatie van drie jaar met zijn toenmalige vriend Bruno. In Dag Allemaal vertelde hij er meer over.

Sinds 2008 werkte Gerrit vooral achter de televisie schermen in plaats van er voor. Zo was hij onder andere bezig met de montages voor 'So You Think You Can Dance'. Daarnaast was hij ook nog erg intensief bezig met zijn twee muziekgroepen: 'Les Truttes en De Beenhouwerij'. Daar kwamen maar liefst 73 optredens op 93 dagen aan te pas.

Naar eigen zeggen had Gerrit recent voor het eerst in acht jaar tijd twee maanden lang vrij in het weekend waarna hij compleet verloren liep. 'Want wat doe je op een vrijdag- of zaterdagavond?'. Sinds een jaar en acht maanden is hij vrijgezel, daarvoor had hij drie jaar relatie met Bruno.

Nu vraagt hij zich af of hij misschien niet had moeten gaan samen wonen met Bruno, en dat hij misschien wat meer tijd in de relatie had moeten stoppen in plaats van altijd maar te gaan optreden. De relatie met Bruno was zijn langste ooit, daarvoor had hij er simpelweg de tijd niet voor.

Naast zijn presenteerwerk en zijn twee muziekgroepen werkt Gerrit ook nog als DJ. Toch ziet hij het zelf niet zitten om via deze weg een vriendje te zoeken. 'Ik zou me voortdurend afvragen waarom ze me leuk vinden, omdat ik een goede dj set heb gedraaid, omdat ik op tv kom, of omwille van een andere reden? Niet dat ik mij afsluit hoor. Ik leg best makkelijk contacten. Maar niet altijd met een mogelijke relatie in mijn achterhoofd.'

Gerrit draagt in 'Take Me Out' altijd een mooi pak en daar is hij ook in het ware leven dol op. 'Ik draag graag een kostuum, omdat ik dat stijlvol vind, maar ik kan me evengoed vijf dagen lang niet scheren. Tot ik een stevige snor heb. IK heb ook het voordeel dat ik met veel dingen wegkom hé. Allez, dat knalblauwe pak met sportschoenen onder, prachtig toch?'

Volgend jaar staat Gerrit vijftien jaar lang op de planken met de groep 'Les Truttes' en sinds kort is hij ook nog eens een gezicht van de nieuwe Gilette campagne. Een aanbod om mee te doen in het programma '71 Graden Noord' en 'Peking Express' sloeg hij af omdat hij verder wil toeren met de groep.

En voor wie het al dacht, Gerrit De Cock wordt vaak verward met Steven Van Herreweghe. 'Ja, schijnbaar lijken Steven en ik voor veel mensen wel héél erg op elkaar. Al denk ik dat mijn kuif net iets groter is. In ieder geval a ls ik nu complimenten krijg voor 'De Jaren Stillekes', zeg ik gewoon bedankt', (lacht).

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 January, 2011 en 22390 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

01 oktober 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Error: This Feature has been disabled.

Buitenlands nieuws

Transgenders anno 2020 nog steeds gecriminaliseerd in 13 lidstaten van de Verenigde Naties.

 

Onderzoekers vinden oorzaak van meer migraine onder holebi's.

 

Vijftigtal landen, waaronder België, vraagt Polen om holebi & transgender+ rechten te respecteren

 

Transgenders & gender diverse personen (ook holebi's) hebben vaker autisme.

 

Noorwegen geeft opvang van holebi en transgender vluchtelingen hoogste prioriteit.

 

Amsterdamse rechter zegt: 'uitschelden van homo koppel is geen groepsbelediging voor homo's'.

 


Showbizz & Sport

Nederlands presentator en ex zanger overvallen en mishandeld in eigen woning.

 

Facebook verwijderde onschuldige foto van lesbisch zangeressen duo.

 

Te graag willen dat een voetballer uit de kast komt zorgt net dat hij er in blijft.

 

Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.