Gordon en Raoul zijn klaar voor het vaderschap.De Nederlandse zanger Gordon, 42, zegt in de media dat hij en zijn vriendje Raoul, 24, klaar zijn voor het vaderschap, naar eigen zeggen hebben ze daarvoor al twee vriendinnen gevonden voor een draagmoederschap.

Ik ben 42. Het kan nog makkelijk. We hebben twee vriendinnen tegen wie we alleen maar ' ja' hoeven zeggen voor een draagmoederschap. Raoul ziet het ook wel zitten. Maar we zouden wel moeten trouwen, vind ik. Eigenlijk wel een leuk plan, nu ik er over nadenk. Ik ben er geestelijk meer klaar voor dan ooit', aldus Goor.

Dat de komst van een baby Gordons leven erg zal veranderen weet hij goed. Ik zou een leuke vader zijn, maar moet goed afwegen of ik de verantwoordelijkheid aankan en zoveel vrijheid kan opgeven.' Naar eigen zeggen is de zanger de laatste jaren een stuk rustiger geworden. 'Kleine jongens worden groot. Zelfs ik. Helemaal na het overlijden van mijn moeder ben ik definitief volwassen geworden.'

Momenteel is Gordon druk bezig met zijn nieuwe groep Los Angeles The Voices, die verder bestaat uit Richy Brown, Peter William Strykes, Roy van den Akker en Remko Harms. In oktober verloor de 42-jarige zanger zijn moeder.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon gaat zijn toyboyke trouwen.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 November, 2010 en 7866 keer gelezen.