Cher en Christina Aguilera, en vele anderen steunen holebi-jongeren + filmpjes.Naar aanleiding van een reeks zelfmoorden door holebi-tieners in de Verenigde Staten komen tal van bekende en minder bekende mensen, voornamelijk via YouTube, op voor holebi-tieners in het Trevor Project. Vorige week kon je nog bij ons lezen dat ook popqueen Madonna haar steun gaf, net zoals vele anderen.

Vandaag kwamen zangeressen Cher en Christina Aguilera met hun boodschap. Cher, 63, zei dat wie 'anders zijn' op school overleefd het later verder zal schoppen in het leven. De zangeres heeft een transgender zoon.

Christina Aguilera, 29, zei dat ze zelf op school ook gepest werd maar dat ze zich daarboven heeft gezet, verder zei ze ook nog dat wanneer haar zoon zou vertellen dat hij homo is ze daar geen probleem van zou maken.

Beide dames deden hun uitspraken op de set van de film musical 'Burlesque' (foto) waar ze samen in schitteren. Voor Cher is het haar comeback als actrice, voor Christina is het de allereerste keer.

Extra info: via het Trevor Project 'it gets better' komen bekende en minder bekende holebi's in filmpjes op YouTube op voor holebi-jongeren. Het 'it gets better' project ging van start na een reeks van zelfmoorden door holebi-tieners die werden gepest. Trevor Project Filmpje: Klik hier. via deze link kom je nog honderden andere filmpjes tegen van bekende en minder bekende mensen wereldwijd die het project steunen. Enkele bekende namen: Madonna, Harry Potter, Neil Patrick Harris, President Obama, Adam Lambert, enz enz...

Eerder kon je bij ons lezen:
Bijna alle holebi & transgender studenten worden gepest.
Zesde homo tiener zelfmoord in enkele weken tijd.
Zangeres Christina Aguilera krijgt seksadvies van homo vrienden en geeft zelf ook raad.
Rechter zet licht op groen: dochter Cher is nu officieel man.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 November, 2010 en 3559 keer gelezen.