Acteur Vince Vaughn wil homograp niet schrappen.
In zijn nieuwste film, de komedie 'The Dilemma', noemt de Amerikaanse acteur Vince Vaughn elektrische auto's "gay". Iets wat bij sommige holebi's in het verkeerde keelgat is geschoten. Maar de acteur liet zopas weten dat hij er niet over peinst om zijn grap uit de film te halen.

In de trailer van de film was te zien, want ondertussen is de zin uit de trailer verwijderd, hoe het personage van Vaughn een presentatie start met de zin "Dames en heren, elektrische auto's zijn gay". Daarop onstond wat commotie onder sommige holebi's. De holebi-ogranisatie GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation) eiste dat de homo onvriendelijke grap uit de trailer werd gehaald.

Vaughn is van mening dat zulke humor moet kunnen. "Comedy en grappen maken over onze verschillen vermindert de spanning en brengt ons samen. Als we grenzen aan gaan brengen in waar we wel en niet grappen over kunnen maken, worden die verschillen juist alleen maar groter. En de echte vraag is, waar houdt dit op?" Toch werd ondertussen de zin uit de trailer verwijderd. Of regisseur Ron Howard de zin ook uit de film zal schrappen is nog niet zeker.

Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
Wat doe je het best op welke dag? van seks tot di๋ten...
Stem mee voor de jaarlijkse Homo Top 100....
Nieuwe holebi-film + trailer en win tickets...
Facebook gaat samen met holebi's strijd aan tegen holebi-haat.
Walter Capiau en Bart zijn al zestien jaar een koppel...


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 October, 2010 en 4628 keer gelezen.