Actrice Kelly McGillis en vriendin stappen in huwelijksbootje.Afgelopen woensdag is de Amerikaanse actrice Kelly McGillis in het huwelijksbootje gestapt met haar vriendin. Het ging daarbij om een geregistreerd partnerschap omdat het homohuwelijk in New Jersey niet toegestaan is.

McGillis kwam vorig jaar uit de kast als lesbienne en is vooral bekend van haar rollen in Top Gun en Witness. De actrice, 53, beloofde in Collingswood, in de Amerikaanse deelstaat New Jersey, haar eeuwige trouw aan de 42-jarige Melanie Leis. Het koppel leerde elkaar kennen in 2000 toen Leis barvrouw was in het hotel, dat in handen was van de actrice en haar tweede echtgenoot.

Extra info: Zowel McGillis als Leis waren eerder gehuwd met een man. McGillis huwde in 1979 Boyd Black en scheidde van hem in 1981. In 1989 huwde ze Fred Tillman van wie ze scheidde in 2002, samen met hem heeft ze twee dochters: Kelsey en Sonora. In 2009 kwam ze uit de kast en zei dat ze al sinds ze 12 was wist dat ze lesbisch was, maar daar niet aan wilde toegeven omdat ze dacht dat God haar daarvoor zou straffen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 September, 2010 en 5731 keer gelezen.