Jonge Britse acteur komt twee keer uit de kast.Er is weer een beroemdheid uit de kast gekomen. Dit keer gaat het om de 24-jarige Britse acteur Kieron Richardson. Hij deed zijn coming out in de tv-show 'This Morning'.

Richardson speelt in de Channel 4-soap Hollyoaks Ste Hays waarin hij ook weldra uit der kast komt. Vorig jaar deed hij mee aan Dancing on Ice, en toen al werd er gesuggereerd dat hij homo zou zijn.

"Toen stond mijn persoonlijk leven even op halt en was ik vooral bezig met het halen van de volgende ronde en niet met het volkrijgen van een paar artikels in kranten om zo mijn populariteit te verhogen. Maar nu ligt dat anders en de verhaallijn in Hollyoaks is relevant naar enkele aspecten van mijn persoonlijke leven toe. Het is een bonus als ik op die manier mensen kan helpen die hetzelfde meemaken."

De familie en vrienden waren al een tijdje op de hoogte van Kieron's seksuele geaardheid. En omdat zijn personage in de Britse soap weldra uit de kast komt, vond hij dat de tijd rijp was om ook in het échte leven uit de kast te komen.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 September, 2010 en 5489 keer gelezen.