George Michael huilt als baby in de gevangenis.Zanger George Michael is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht weken voor het veroorzaken van een ongeval onder invloed van drugs. Hij kreeg vier weken voorwaardelijk en moet vier weken effectief de cel in.

De 47-jarige zanger crashte in juli zijn wagen in een winkel. Toen de politie arriveerde bleek hij onder invloed van drugs. Uit eerdere onderzoeksverslagen bleek bovendien dat George Michael reeds 7 keer het onderwerp van een politieonderzoek is geweest.

Toen Michael gisteren te horen kreeg dat hij effectief vier weken de cel in moest, heeft hij geweend als een baby. "Ik kon nauwelijks geloven dat het de bekende zanger was die voor me stond", aldus een celgenoot. ""Toen de deur achter hem dicht ging, wist hij niet wat te doen. Hij was compleet gebroken en bleef maar herhalen dat hij niet kon geloven wat hem allemaal overkwam. Ik zei hem dat hij moest kalmeren, maar hij bleef met zijn handen voor zijn hoofd zitten. Intussen was hij de hele tijd aan het wenen. Hij deed het echt in zijn broek."

Naar eigen zeggen herinnert de zanger zich weinig van het ongeval en schaamt hij zich diep. "Hij beseft maar al te goed dat zijn gedrag andere weggebruikers in gevaar kon brengen. Hij was die avond cannabis aan het roken terwijl hij naar tv keek. Daarna is hij van zijn ene huis in Londen naar zijn andere in Hampstead gereden, maar het tijdstip kan hij zich niet precies meer herinneren", aldus zijn advocaat.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 September, 2010 en 5416 keer gelezen.