Beth Ditto en vriendin willen zwanger worden.Beth Ditto, zangeres van de band Gossip, wil samen met haar kersverse vriendin, Kristen, aan gezinsuitbreiding gaan doen, de twee hebben het er al over gehad en willen graag samen een kindje.

De zwangerschap zal nog niet voor meteen zijn, maar de twee willen al wel medisch advies gaan inwinnen. "Ik zou graag op mijn 37e moeder worden. Maar ik wil volgend jaar al naar de dokter gaan en er serieus mee bezig zijn," liet Beth weten. De zangeres is nu nog volop bezig met de lancering van haar nieuwe kledinglijn voor grote maten. "Wanneer die kledinglijn erop zit, kan ik wat tijd nemen om over de baby na te denken," meldde Beth tijdens een interview met de Britse editie van Marie Claire.

Ook haar kersverse relatie met Kristen kwam tijdens het interview aan bod. Nog niet zolang geleden had Ditto een relatie met haar transseksuele partner Freddie, waarmee ze negen jaar samen was. Kirsten kent ze al een tijdje omdat ze één van haar assistentes is.

Beth was al een tijdje verliefd op Kristen, toch heeft ze naar eigen zeggen haar ex-vriend Freddie nooit bedrogen. Dat het dit keer dé grote liefde is mag wel duidelijk zijn: "Ik ben negen jaar samen geweest met Freddie en ik was altijd ongerust dat er een einde aan zou komen. Met Kristen maak ik me geen zorgen over een einde, ik voel me juist heel compleet."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 September, 2010 en 5286 keer gelezen.