Acteur Ewout Genemans komt uit de holebi-kast.De Nederlandse acteur, presentator en producent Ewout Genemans, 25, is zopas uit de kast gekomen als biseksueel. Naar eigen zeggen is hij daar nog maar sinds kort echt zeker van.

"Het klinkt gek, maar juist in de huidige drukte voel ik nu de rust om op onderzoek uit te gaan op relatiegebied. Ik kan behalve op vrouwen ook op mannen verliefd worden. Het kan voor mij beide kanten op. Toegeven dat die optie er voor me is, geeft me al veel rust," aldus Genemans.

Naar eigen zeggen heeft hij nooit geworsteld met zijn seksuele geaardheid, maar wel lang getwijfeld. "Het is niet zo dat ik jarenlang een geheim verborgen hield, ik ben sinds een tijdje simpelweg op zoek naar wie ik op privévlak precies ben en dat is mijn eerste conclusie," waarmee hij zijn biseksuele geaardheid bedoeld.

Ewout werd bekend als acteur in de kinderserie Zoop. Momenteel is hij razend druk als producent van het succesvolle programma 'Fans'. Daarnaast is hij ook nog Tv-presentator op de jeugdzender Zapp / Nederland 3 en Tv-producent van zijn bedrijf 'No Pictures Please'.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 September, 2010 en 12513 keer gelezen.