Lady Gaga gaat homohuwelijken sluiten, en Bulgaar wordt Gaga 2.Zangeres Lady Gaga steekt niet onder stoelen of banken dat ze van holebi's houdt. In april van dit jaar liet ze weten zelf erge twijfels te hebben over haar eigen seksuele geaardheid, waarbij ze voorlopig vermoed biseksueel te zijn, misschien omdat mama en papa Gaga volgens de diva niet blij zouden zijn met een lesbische dochter.

Toch blijft Gaga zich inzetten voor holebi's en dat wil ze nu nog eens extra in de verf zetten door een cursusje te gaan volgen waarna ze homo en lesbische huwelijk ceremonies mag afsluiten, het liefst wil ze dat op het podium doen.

Verder zei Gaga dat ze voorstander is van het homohuwelijk wereldwijd en begrijpt ze niet waarom homo's en lesbiennes vaak nog als tweederangs burgers worden beschouwd. Eerder maakte Gaga een liedje over homo's met een bijbehorend clipje.

Ook in het nieuws: een Bulgaarse man die zo gek is op Gaga dat hij zichzelf wil laten ombouwen tot de superster, naast een geslachtsverandering zal hij ook nog de nodige cosmetische operaties ondergaan om er precies zo uit te zien als zijn idool. Penio Daskalov, 24, heeft er naar eigen zeggen zin in. '"Na de operatie ben ik niet echt een vrouw, maar ook geen man meer'. Penio probeerde al contact te leggen met de manager van de zangeres, omdat hij niets liever wil dan een duet met haar op te nemen. Daskalov is in eigen land bekend van zijn deelname aan de Bulgaarse versie van Big Brother, waarin hij zich verkleedde als vrouw en de mededeelnemers in verwarring bracht.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 September, 2010 en 6313 keer gelezen.