Onderzoek - Seksueel opgewonde homofoben.
Duitsland: sommigen hadden al jaren het vermoeden, anderen noemden het onzin, maar nu is het voor eens en altijd bewezen: homofoben worstelen in bijna alle gevallen met hun eigen homoseksuele gevoelens.

Enkele Duitse wetenschappers van diverse universiteiten, vergeleken een groep mannen die zeiden geen problemen te hebben met homo's, met een groep mannen die aangaven dat ze juist wl moeite hebben met, of sterker nog zelfs een hekel hebben aan homo's.

De uitkomst zal misschien velen verbazen. Alle mannen, homovriendelijk en homofoob, kregen senoren opgeplakt in de buurt van de erogene zones. Daarna moesten ze naar homoporno kijken. En wat bleek: de homovriendelijken keken wel, maar de elektroden gaven onomstotelijk aan dat ze er niet seksueel door werden geprikkeld. Bij de homofoben was dat anders, die vertoonden in bijna alle gevallen een duidelijke staat van opwinding.

Dat geeft te denken! Het wordt plotseling helder waarom in Amerika zoveel homohatende mannelijke christenen en politici uiteindelijk zelf betrapt worden op heimelijke relaties met een man. In Duitsland circuleren al lijstjes met de daar meest bekende homohaters waarvan niemand zou opkijken wanneer ze ooit hun coming-out zouden doen.

OPMERKING: natuurlijk zal dit niet voor alle homofoben gelden.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 August, 2010 en 5584 keer gelezen.