Homotiener tweede keer gekidnapt door familie.
IsraŽl: Vier familieleden zijn in Tamra, een IsraŽlisch-Arabische stad in het noorden van IsraŽl, aangehouden wegens de ontvoering van een 19-jarig familielid omdat hij homo is, de jongen werd ontvoerd uit zijn woning in Tel Aviv.

Angel verliet 1,5 jaar geleden zijn geboortestad Tamra om een opener leven te leiden als homo in Tel Aviv. Maar zijn familie bleef hem achtervolgen, ze waren het niet eens met het feit dat hij homo is en bovendien keurde ze af dat hij als travestiet in een homoclub werkt, daarbij zette hij foto's van zichzelf op het internet.

De ouders van Angel eisten dat hij terug naar Tamra zou keren en dat hij zich eindelijk zou gaan gedragen 'als een normaal persoon'. Daartoe werd hij al eens ontvoerd en opgesloten. Maar omdat hij er in slaagde met zijn gsm een vriend te bellen, kon hij door de politie worden bevrijd en keerde hij terug naar Tel Aviv.

Maar deze week werd Angel opnieuw lastig gevallen, vier familieleden wachte hem op aan zijn huis in Tel Aviv en bedreigde hem met pepperspray, daarmee slaagde ze er in de jongen opnieuw te ontvoeren. Zijn vriend, die de flat met hem deelde, waarschuwde meteen de politie en vlak voor aankomst in Tamra kon Angel worden bevrijd. "Ik was ervan overtuigd dat ze me dit keer wilden doden,' zei de opgeluchte jongen.

Inmiddels is Angel teruggekeerd naar zijn huis in Tel Aviv en zitten zijn familieleden in de gevangenis. Mijn familie kan mijn geaardheid niet aanvaarden. Ze willen dat ik met een vrouw trouw, maar dat weiger ik. Ik wil mijn eigen leven kunnen leiden."


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 August, 2010 en 3030 keer gelezen.