Je leest:

Waarom elke man beter een panty draagt...Enkele jaren geleden lazen we er al eens een kort artikel over en pas vandaag is het terug in het nieuws: Panty's voor mannen! Neen, dit is geen grap maar werkelijkheid. De panty's voor mannen duiken langzaam aan meer en meer op in het straatbeeld en dreigen een grote hit te worden in de wereld van de heteroseksuele man, ook de homomannen zien em wel zitten...

Ruim 15 procent van de verkochte panty's, kousen en leggings worden al door mannen gedragen in Nederland. Mannen hebben zo hun eigen redenen om een panty te dragen. Zowel op sportief, mentaal als op gezondheidsvlak varen ze er naar eigen zeggen bij.

Uit een rondvraag onder 3200 klanten van kousenshop SOSHIN werd opmerkelijk duidelijk dat de witte glanspanty de favoriet lijkt van de heren. Vaak wordt deze gedragen onder een gewone broek. Naast de witte variant zouden ook al fellere kleuren als paars, rood en geel in de smaak vallen van de mannen.

De mode-industrie probeert al langer de panty voor de man te lanceren. En dat lijkt gelukt. Niet enkel bij de homo's, ook veel heteroseksuele modebewuste heren ervaren de voordelen van een panty als sexy, gezond en sportief. De panty promoot men als een sexy item in de mannelijke garderobe. Mannen kunnen met het dragen van de panty hun benen showen op verschillende manieren. Een gewone outfit wordt dan opgefleurd met een kleurrijke panty en bovendien verdient de man eindelijk wat fun tijdens het optutten, aldus de fabrikant.

Ook het gezondheidsaspect komt aan bod. Een panty voor de heren zou de prestaties op sportief vlak en tijdens het werk verbeteren, vooral als men lang moet rechtstaan . Het houdt bovendien de benen warm en ook tijdens lange vluchten lijkt een panty ideaal. Op mentaal vlak bezorgt de panty een ware boost: het maakt een man gelukkiger en gezonder en bezorgt een sexy gevoel. En dat maakt niet enkel de economie, maar ook de heteroseksuele dames en homo partners van panty dragers gelukkiger.

Extra info: De rekbaarheid in de lengte is bij de heren-panty hoger dan bij de dames-panty. Meestal is de mannen-panty niet glanzend maar mat. Ook zijn er heren-panty's met een zogenaamde gulp. Daarmee is de mannen-panty aangepast op de mannelijke anatomie. Dit verschaft een hoger
draagcomfort dan de gewone panty. De in Irak gestationeerde Amerikaanse militairen dragen panties om zich te beschermen tegen zandvlooien, welke in droge gebieden zeer veel voorkomen. De heren-panty is al erg populair in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten die allen enkele winkels hebben die erg grote oplagen verkopen. Nederland en Belgie volgen schoorvoetend. Voordelen van het dragen van de panty (door de man): klimatiserende werking bij koude en warmte. Ondersteunende werking voor spieren en aderen. Voorkomt snelle afkoeling door rijwind. Het dunne materiaal voorkomt irritatie in de knieholtes door plooien van de broek. Merken die mannen-panty's produceren zijn onder andere Levee, Comfilon, Ergee, Wolford, Palmers en Collanto.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 August, 2010 en 19316 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

01 oktober 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

De finale van Mr Gay Belgium 2020 komt dichterbij.

 

Vriend van Luikse advocaat vermoord mogelijk gaat het om homofobie (indien ja, dan vierde homofobe moord in Belgie).

 

Tweede regenboogzitbank staat in West-Vlaanderen.

 

Lesbisch koppel uren lang nageroepen in Gent, van aan de Graslei tot aan hun huis.

 

Zesde West-Vlaamse plaats komt met twee regenboogzebrapaden + lijstje.

 

Mogelijk sluit Ruislede zich aan bij bijna 10 Vlaamse gemeenten & steden tegen anti holebi & trans houding in Polen.

 

CD&V politicus wil bescherming van holebi's tegen homohaat en beschuldigd Vlaams Belang van Pink washing + video.

 


Buitenlands nieuws

Vijftigtal landen, waaronder Belgiƫ, vraagt Polen om holebi & transgender+ rechten te respecteren

 

Transgenders & gender diverse personen (ook holebi's) hebben vaker autisme.

 

Noorwegen geeft opvang van holebi en transgender vluchtelingen hoogste prioriteit.

 

Amsterdamse rechter zegt: 'uitschelden van homo koppel is geen groepsbelediging voor homo's'.

 

Uniek, voor het eerst wet aangenomen zonder tegen stemmen die ook holebi's & trans+ personen vermeld in de VS.

 

Ouders van holebi of transgender+ kind minder supportief dan twintig jaar geleden (+ nuttige links).

 


Showbizz & Sport

Facebook verwijderde onschuldige foto van lesbisch zangeressen duo.

 

Te graag willen dat een voetballer uit de kast komt zorgt net dat hij er in blijft.

 

Controverse rond The Ellen Show heeft tot nu toe geen invloed op goede kijkcijfers + video.

 

Holebi & transgender winnaars op de Primetime Emmy Awards + 2 video's