Boy George bezorgd om Lady Gaga.Zanger Boy George zegt grote vraagtekens te zetten bij de uitspraak van Lady Gaga dat zij 'zo nu en dan coca´ne gebruikt'. De zanger, die zelf een verslavingsverleden heeft, vraagt zich af of Gaga wel weet waarmee ze bezig is.

"Zou het kunnen dat haar coca´negebruik niet zo 'incidenteel' is? Als herstellende verslaafde die weet hoe gevaarlijk 'incidentieel' druggebruik is, kan ik geen enkele reden bedenken waarom Gaga dit aan haar jonge publiek verteld," aldus George. Recent vertelde Gaga in een interview dat ze ooit een keer veel te veel coca´ne nam, maar tegenwoordig enkel nog af en toe de drug gebruikt.

Volgens Boy George heeft zijn moeder nog de beste kijk op de zaak. "Ze heeft het stadium bereikt waarin ze zich onoverwinnelijk voelt", merkte zijn moeder op. "Jullie komen daar allemaal. Jij bent daar ook geweest, zoon." De zanger zegt daar niet tegenin te kunnen gaan. Boy was zelf ooit verslaafd aan hero´ne en werd vorig jaar nog veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 August, 2010 en 3564 keer gelezen.