Nieuw beroemd showbizz koppel: zangeres en actrice...We hebben actrice Portia de Rossi en Presentatrice en komiek Ellen DeGeneres als één van de lesbische beroemde koppels en nu is er ook: Zangeres Tracy Chapman en actrice Guinevere Turner, die sinds kort een koppel zijn. De twee werden vorig jaar door een gezamelijke vriend aan elkaar voorgesteld en sindsdien zijn ze beide super verliefd.

Chapman en Turner zijn zelfs van plan om snel te gaan samen wonen. Hun relatie maakte ze zelf bekend tijdens het holebi filmfestival in Los Angeles. Guinevere stelde Tracy voor als haar levenspartner en liet weten dat ze snel zullen gaan samen wonen.

Een intieme bron verteld: "Het klikt gewoon enorm tussen die twee. Ze zijn echt super verliefd en toe aan een nieuw hoofdstuk in hun leven, ze weten nog niet waar ze gaan wonen maar ze bekijken al huizen in Los Angeles en San Francisco.

Guinevere Turner is bekend van films als: Go Fish, The Watermelon Woman, American Psycho en de lesbische serie the L Word, waarbij ze meeschreef aan de twee eerste delen en als actrice ook regelmatig in de serie opdook als ex van Alice. Tracy Chapman scoorde groote hits met songs als: Fast Car, Talkin' Bout A Revolution en Give Me One Reason, met het titelloze album waar deze songs op te vinden zijn won ze vier Grammy Awards.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 August, 2010 en 8400 keer gelezen.