Elton John helpt Eminem via hotline.Zanger Eminem belt wekelijks met zanger Elton John om zich te laten adviseren over afkicken. De rapper worstelt al enige tijd met een verslaving aan pijnstillers. Het is niet de eerste keer dat Elton bekende afhelpt van hun verslaving.

In 2001 traden de Amerikaanse rapper en de Britse zanger nog samen op tijdens de Grammy Awards. De samenwerking verliep zo goed dat Eminem aan Elton vroeg om hem bij te staan in de strijd tegen zijn verslaving. Elton heeft met zijn eigen drug- en alcoholverleden een schat aan ervaring en staat altijd klaar met het geven van raad.

"Elton belt me eenmaal per week op. Hij vertelde me dan dingen als 'Je gaat weer dingen zien die je een tijdje niet hebt opgemerkt.' En hij had gelijk. Ik liep dan rond en dacht bij mezelf 'Verdomme, die boom ziet er maf uit, kijk eens naar al die bladeren!', Dat soort dingen zie je niet als je de hele tijd naar de tering bent," aldus Eminem.

Het is niet de eerste keer dat Elton John andere bekenden helpt met hun verslaving. Eerder hielp hij zangeres Lily Allen bij de strijd tegen haar alcohol verslaving, zorgde hij ervoor dat Robbie Williams werd opgenomen in een ontwenningskliniek en hielp hij ook Britney Spears om af te kicken waarbij hij haar zelfs uitnodigde op zijn landgoed.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 July, 2010 en 3532 keer gelezen.