Amerikanen in bustoer willen homo's aan de strop.Verenigde Staten: een Nationale organisatie voor het heterohuwelijk kwam tijdens een protest bijeenkomst tegen het homohuwelijk met dé oplossing: 'breng homo's en lesbiennes naar de strop en vermoord ze'.

Sinds een tijdje trekken voornamelijk christelijke organisaties met een toerbus rond om te predikten tegen holebi's en het homohuwelijk. Ze willen dat het huwelijk blijft voorbehouden aan heteroseksuelen. In Indianapolis gingen ze wel erg ver, ze plaatsten een bord waarop te lezen staat dat homo's en lesbiennes dood moeten.

Tijdens de bijeenkomst in Indianapolis waren er 40 homofoben aanwezig en 250 holebi's en sympathisanten die met succes de manifestatie verstoorden. De foto van het anti-holebi bord werd genomen door een blogger die het op het internet gooide. Tijdens de rondtoer van de organisatie tegen het homohuwelijk predikt men ook haatboodschappen jegens holebi's.

Maar Amerikaanse holebi's laten zich niet doen en hebben recent al meerdere bijeenkomsten van de homofoben verstoord. Dat deden ze al in New York en Rhode Island. Enkele holebi woordvoerders lieten al weten dat ze de organisatie die ten strijde trekt tegen het homohuwelijk zullen blijven lastig vallen.

Een greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Het is weer tijd voor de Homo 100, stem mee...
BV kapper heeft 1ste multicultureel homohuwelijk, Debby Pfaff getuige.
Uniek nieuw boek uit: 'Homoheks, lieve homoheks'
Genetisch wonder: zwarte ouders krijgen blanke baby.
Uniek: tijdelijk lesbische krokodillen in Nederlandse wateren + filmpje.
Hans Klok geeft vriendje plaats in eigen show.
De gekste en zeldzaamste ezel ter wereld...
Nederlandse homo's worden afgeperst.
Gentse burgemeester zette Koen Crucke in de bloemetjes.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 July, 2010 en 3088 keer gelezen.