BV kapper heeft 1ste multicultureel homohuwelijk, Debby Pfaff getuige.Vandaag stapte de de bekende kapper Tom de Waele, 37, uit Zele in het huwelijksbootje met de 29-jarige Kameroenees Toti Ndoumbe. Debby Pfaff (foto rechts) was getuige bij dit multiculturele homohuwelijk.

Debby Pfaff en Tom De Waele zijn al jarenlang goede vrienden. De kapper kent de familie Pfaff al lang en kwam meer dan eens voor in de televisiereeks die over de Pfaffs gemaakt werd. 'Ik leerde de familie kennen toen Kelly Pfaff in het begin missverkiezingen organiseerde', zegt Tom. 'Ik stond toen in voor de kapsels. Het klikte ook erg goed met Debby en sindsdien zijn wij vrienden.'

Zes jaar geleden was moeder Carmen Pfaff getuige bij het eerste huwelijk van Tom, met kapper Patrick Heremans. Maar dat huwelijk liep op de klippen, maar dit staat het geluk van Tom en Toti zeker niet in de weg. Feit is wel dat hij de eerste, zoniet de allereerste, bruidegom is in een multicultureel homohuwelijk.

Zijn kersverse man, Toti Ndoumbe, kwam acht jaar geleden totaal berooid naar BelgiŽ. Hij sliep noodgedwongen in een park in Brussel, tot een Afrikaan zich over hem ontfermde en hem op weg hielp om asiel aan te vragen en zich te integreren. Toti volgde kooklessen - maar dan vooral omdat hij het Belgisch eten niet echt lustte - en een opleiding tot visagist. Vijf jaar geleden begon hij als grimeur te werken in Grimbergen. Een jaar later leerde hij Tom kennen.

"Toen zat ik midden in mijn scheiding en kon er van een relatie met Toti geen sprake zijn", aldus Tom. Ze werden goede vrienden en later er ontstond meer, en toen ze samen met vakantie waren in Kameroen vroeg Toti Tom in het huis van zijn grootmoeder ten huwelijk.

Burgemeester Patrick Poppe van Zele verbond hen nu in de echt (foto links), in het bijzijn van tientallen mensen die het paar aan het gemeentehuis stonden op te wachten. Debby Pfaff vervulde haar taak als getuige met zwier en haar partner Nicolas Liťbart was fotograaf met dienst. "Die twee passen perfect bij elkaar. Wij staan allemaal achter dit huwelijk", stelde Debby enthousiast.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zaak Brugse homo moordenaar van start, Debby Pfaff op getuigenbank.
Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Holebi's nog steeds negatief in beeld op Tv.
Uniek: tijdelijk lesbische krokodillen in Nederlandse wateren + filmpje.
De gekste en zeldzaamste ezel ter wereld...
Nederlandse homo's worden afgeperst.
Gentse burgemeester zette Koen Crucke in de bloemetjes.
Belgische Politie jaagt op mannen die met mannen vrijen op parking E34.
Genetisch wonder: zwarte ouders krijgen blanke baby.
10.000 holebi's op eerste EuroPride in Oost-Europa.
President Sarkozy wil verbod op satire foto's over hem zelf + hot foto's.
Drew Barrymore gaat graag naar striptenten als man.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: hetnieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 23 July, 2010 en 8257 keer gelezen.