En het vriendje van Bart Kaëll is ...Gisteren kon je bij ons lezen dat Bart Kaëll eindelijk uit de kast is gekomen als homo. Vandaag liet hij in het Laatste nieuws weten wie zijn vriendje is waarmee hij al jaren in het 'geheim' samen leeft.

Velen zullen het al hebben geweten, het vriendje van Bart Kaëll is niemand minder dan Luc Appermont die net 60 is. En die dus ook homo is maar daar zelf niet wenst op te reageren. Volgens Kaëll is de reden waarom hij in de kast bleef en zweeg over zijn relatie met Appermont simpel: "Niemand had het me ooit eerder expliciet gevraagd."

Gisteren zei Bart nog dat hij dacht dat niemand het wist dat hij homo was. Vandaag zegt hij in de krant: "Ik ging er van uit dat iedereen het intussen wel wist dat ik op mannen val. Ik word 50 en ben al 27 jaar artiest. Ik dacht dat het wel duidelijk was. Het is wel zo dat ik er nooit mee te koop heb gelopen. ik ben daar altijd heel consequent in geweest: zaken zijn zaken, privé is privé. Ik zal me nooit laten fotograferen, zittend in mijn bed of - godbetert - ingezeept en schuimend in een bad. Misschien willen anderen op die manier in de belangstelling komen, maar ik doe daar niet aan mee. Trouwens, waarom vraagt niemand aan een bakker van 50 waarom hij geen vrouw heeft?".

Verder is stellen dat Bart en Luc altijd discreet waren een understatement. De twee werden de voorbij decennia regelmatig samen gespot op verre vakantiebestemmingen, maar daar stapten ze dan op verschillende verdiepingen uit de lift om de schijn op te houden dat ze daar toevallig samen waren. "Met het ouder worden stap je wel iets soepeler door het leven en ook je gedachtegang wordt wat soepeler", voegt Kaëll er nog aan toe.

Luc Appermont is een televisiepresentator vooral bekend van de vele talkshows die hij presenteerde op Vtm en shows op de toenmalige BRT. Appermont deed in 2006 mee aan Dancing on Ice, door deze show kreeg hij de bijnaam 'Lucky Luc' omdat hij twee keer werd gered door het publiek, nadat hij de slechtste noteringen kreeg van de jury van alle deelnemers.

Update 01.07.10: BV-wereld verbaasd over outing Bart Kaëll en bekende vriend.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 30 June, 2010 en 7759 keer gelezen.