Rapper Eminem heeft het licht gezien en is nu gek van homo's.Rappers zijn voornamelijk homofoben, dat het ook anders kan bewijst rapper Eminem die stelt dat het niet uit maakt of je homo of hetero bent. "Als twee mensen van elkaar houden, waarom niet?,' zei de zanger in de New York Times.

In het verleden sprak Eminem niet zo positief over homo's maar is nu duidelijk met de jaren verstandiger geworden. "Alles wat ik ooit heb gezegd, meende ik op dat moment. Maar ik ben nu wel een beetje kalmer geworden," aldus de 37-jarige Amerikaanse rapper. Daarnaast liet hij ook weten dat hij van mening is dat homo's en lesbiennes moeten kunnen trouwen.

Extra info:
Eminem werd bekend door zijn tweede album: 'The Slim Shady LP', die drie keer platina kreeg en er voor zorgde dat de zanger wereldbekend werd. Op het album staan slechts twee nummers: 'My Name Is' en 'Guilty Conscience'. Toen de rapper in 2009 voor de tweede keer aanwezig was bij de de MTV Movie Awards uitreiking, werd hij 'overvallen' door het typetje 'Bruno', een ietwat maffe homo, (gespeeld door Sacha Baron Cohen). Bruno vloog de zaal binnen en landde vervolgens halfnaakt in de seksuele houding 69 op Eminem. Nadat Bruno was verwijderd, verdween een verontwaardigde uit de zaal. Later werd bekend dat alles afgesproken was tussen Cohen en de rapper.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Dochter van acteur wordt weldra een échte jongen.
Amsterdam gaat homofoben aanpakken...hoe? lees het snel.
Uniek: Britse voetballer blij met homo gerucht.
Dief steelt vieruurtjes uit kleuterklasje.
De oudste vrouw die drieling kreeg en de oudste vrouw die ooit kind kreeg.
Yasmine liedjes op i-Tunes en evenement Dichterbij Yasmine.
Spanje onderzoekt ziekenhuis dat holebi's geneest.
Negende land waar homo's en lesbo's mogen trouwen is een feit.
Sharon en Kelly Osbourne schreeuwden homofoben weg.
Onderzoek: homo's en lesbienens zijn......tegenover hetero's.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: telegraaf.nl en extra info door holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 June, 2010 en 13124 keer gelezen.